23 Eylül Perşembe gününde burçlar ne yaşayacak? İşte günlük burç yorumları

Yengeç utangaçlık batağından çıkmak için harekete geçmeli, Koç artık birikim yapmak varken har vurup harman savurmamalı, Aslan cephesi bugün yeniliğe adım atacak. İşte 23 Eylül Perşembe günlük burç yorumları!

23 Eylül Perşembe gününde burçlar ne yaşayacak? İşte günlük burç yorumları

23 Eylül Perşembe gününde Koç değişimi, İkizler de sürekli başkalarını eleştirmemeyi öğrenecek. Balık için gün yoğunluk günü, Yengeç utangaçlığını bir kağıt gibi yırtıp atmayı deneyecek. İşte 23 Eylül Perşembe günlük burç yorumları:

Koç
Yoğun bir gün geçireceksiniz. İş konusunda keyfiniz bu aralar yerinde, iyi para kazanıyorsunuz ama giderleriniz çok fazla. Bu yüzden de bir türlü birikim yapamıyorsunuz. Fazla harcamalarınızı kısın ve birikim için kendinize bir hesap açın. Bu konuyu rafa kaldırıp istediğiniz gibi yaşıyorsunuz ama başınız büyük derde girebilir. Kredi kartlarınızın borcu evinizden alışveriş merkezine yol olur. Hayatınızda gerçekten ne başarmak istiyorsunuz? Aşk cephesinde sular durulmayacak. Sizi üzebilecek bir haber alabilirsiniz. Arkadaşlıklarınıza değer verin çünkü onlara çok ihtiyacınız olacak.

Boğa
Bu sıralar yeni bir hobi ve alışkanlık edinebilirsiniz. Teknolojiyle daha iç içe olduğunuz günler geldi. Geleneksel alışkanlıklarınızdan kurtulun ve bir oyun gecesi düzenleyin. Arkadaşlarınıza da çağırın. Sevdiğiniz kişi de içlerinde olursa yeni bir noktaya yelken açabilirsiniz. Enerjiniz yüksek, moraliniz gayet yerinde. Aşka olan inancınız hala duruyor ve o kişiden çok hoşlanıyorsunuz. Bugün bir delilik yapın ve artık açılın. Bol şans!

İkizler
Bugün algıda sorun yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki her şey sizden hızlı geliyor olabilir. Halsiz ve yorgun bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden hızdan uzak durun ve fazla ağır işler yapmayın. Ailenizle bazı sorunlar kapıda. Bunun da en büyük sebebi kararsızlıklarınız. Hep etrafınızdakileri eleştiriyor ama kendinize eleştiri yapılmasını kaldıramıyorsunuz. Bugün hafif tempolu bir yürüyüş size çok iyi gelebilir. Stres ve moral bozukluğunu böyle daha kolay atlatabilirsiniz.

Yengeç
Utangaçlığı bir kenara atın ve dışarı çıkın. Sürekli olarak kalabalıklar arasından kaçıyorsunuz. Özgüven sorunu yaşadığınızı da kimseye anlatamıyorsunuz. Dış görünüşünüz ya da davranışlarınız başkaları tarafından hep yargılanıyor gibi hissediyorsunuz. Ama kendiniz olmalısınız. Bugün sizin için utangaçlık günü ama bunu kırabilirsiniz. Dışarı çıkın ve bir canlı müziğe dahil olun ya da arkadaşlarınıza karaokeye gidin. Aşk hayatınıza gelirsek, artık partnerinize açık olmanız gerekiyor. Sevmediğiniz şeyleri o üzülecek diye yapmak zorunda değilsiniz. Bu aranızdaki sorunları artırır. Kötü enerjiden arının ve kalbinizin sesini dinleyin.

Aslan
Gelirinizi artırmak için çeşitli yollar deneyebilirsiniz. Bugün aklınıza çok parlak bir fikir gelebilir ve böylece işlerinizde ciddi değişikliklere adım atabilirsiniz. Teknik konulardan uzaklaşıyorsunuz ama asıl değişimin ve sizi iyi yapacak şeyin orada olduğunun farkında bile değilsiniz. Geleneksel işlerden ve hamlelerden sıyrılın. Teknoloji ile iç içe olmayı deneyin. Aşk cephesinde işler yolunda. Karşınızdaki kişinin duygularına kulak kabarttığınızdan ve isteklerini göz ardı etmediğinizden emin olun. İşer o zaman çok daha iyi olacak ve mükemmel bir ilişkinin tadını çıkaracaksınız.

Başak
Bugün daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir maceraya atılın. Arkadaşlarınızla dağa tırmanın, hiç oynamadığınız bir oyunu oynayın, bir bilet alıp küçük bir sırt çantasıyla başka bir şehre kaçın. Ne istiyorsanız sakın ertelemeyin. Bu sıralar duygu bozuklukları yaşayabilirsiniz. Bazı iniş çıkışlar size eşlik edebilir. Bu yüzden kafanızı dağıtmalı ve dağılmanıza izin vermemelisiniz. Haydi göreyim seni Başak!

Terazi
Maddi işlerin ön planda olduğu bir güne uyanacaksınız. İşler sizi bekliyor o yüzden kalkın ve hazırlık yapın. Aşk belki de size göre bir şey değildir. Bu zamana kadar ilişkilerinizde yanlış hamleler atarak kötü sonuçlara sebep oldunuz. Partnerinizi robot olarak görüp duygularını es geçiyorsunuz. Bu da bir müddet sonra terk edilmenize sebep oluyor. Mükemmel biri gibi davranıyorsunuz ama aşk konusunda berbatsınız. Biraz düşünmeli ve kendinize artık çekidüzen vermelisiniz. Yoksa bu dünyadan yalnız gidebilirsiniz.

Akrep
Günü yalnız geçirmek istemiyorsunuz. Bu da sizi bol bol sosyalleşmeye itecek. Bol keyifli bir gün sizi bekliyor. Ortamların aranan yüzü olarak geri döneceksiniz. Gün sonunda yaptıklarınız sizi daha da keyiflendirecek. Zor günler yaşadınız ve artık geride kaldı. Tartışmalar, mutsuzluklar, egolar, gereksiz yapılan gururlar hayatınızı yeteri kadar altüst etti. İlişkilerinizde iletişime önem vermeyi biliyorsunuz. Tutkunuz ve sevginiz gözlerinizden okundukça partneriniz de size daha çok bağlanıyor.

Yay
Sizi meşgul kelimesinin tam anlamıyla gerçek olduğu bir gün bekliyor. Bugün işkoliklik sizi öldürebilir. Çok fazla insanla iletişim kurmak yerine sakin bir kafayla işlerinizi bitirin. Aklınızın bir köşesinde uzun zamandır aramak istediğiniz birisi var ama yapamıyorsunuz. Bu duygudan kurtulmak istiyorsanız yapmanız gereken şey onu aramaktır. Kontrolü her zaman elinizde tutamazsınız, biraz da yapmanız gereken akışına bırakmaktır. Bu kadar meşgul ediyorsa bu konu sizi, o zaman telefonu alın ve o kişiyi arayın. Sırtınızdan büyük bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz.

Oğlak
Bugün genel olarak heyecanlı ve coşkulu hissedeceksiniz. Aklınızda hep bir seyahat ve tatil olacak. Geçmişte yaptığınız bir tatile özlem duyabilir, küçük duygusallıklar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız geçmişe özlem sizi içten içe yoruyor. Keyfinizi kaçırmayın ve istediğiniz ne varsa bugün yapın. Kariyer açısından sorunlar olabilir. İş arkadaşlarınız arasında bir kişiden pek haz etmiyorsunuz. Bu kişiyle ileride bazı problemler yaşayabilirsiniz. Sakin ve soğukkanlı olarak moralinizin bozulmasına izin vermeyin.

Kova
Bugün bir plan yapın ve partnerinizle vakit geçirin. Bu buluşma size o kadar iyi gelecek ki siz de çok şaşıracaksınız. İş, aile ve günlük olaylar derken birbirinizden çok uzak kaldınız. Siz de bu sebeple kendinizi iyi hissedemiyorsunuz. Bugün aşk hayatınızdaki buzları eritmek için çok güzel bir gün. Bir sevgiliniz yoksa da aşkı bulmak için çok güzel bir gün. Açılamıyorsanız, platonikseniz gidin ve konuşun. Aşk şansınızın epey yüksek olduğu bir gündesiniz. Bu fırsatı sakın kaçırmayın.

Balık
Yoğun bir gün geçireceksiniz. Hem duygusal hem de işler açısından ağır bir gün olacak. Gün sonunda sevgilinizle ya da arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirip günün ağırlığını üstünüzden atmak size iyi gelebilir. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Bu sıralar yediklerinize dikkat etmeli ve kontrollü bir süreç geçirmelisiniz. İçinizde büyük bir sıkıntı var. Sebebini siz de bilmiyorsunuz. Canınızı sıkmamaya özen gösterin ve rahatlatıcı egzersizler yapın. Güne yoga ile başlamak hem kaslarınızı hem de sizi çok rahatlatacaktır.