22 Kasım günlük burç yorumları: Aslan kararlı adımlar atacak, Terazi destek arayacak!

22 Kasım Pazartesi gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

22 Kasım günlük burç yorumları: Aslan kararlı adımlar atacak, Terazi destek arayacak!

22 Kasım Pazartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 22 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları:

Koç
Partner cephesinde romantik bir ilerleme olmayacak. Tam tersine kötü süreçlerden geçeceksiniz. Belki ayrılık belki mutsuzluk yaşayabilirsiniz. Kararlılık ve sıkı çalışma yoluyla istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Avantajlı bir arkadaşlık edinebilirsiniz. Partnerinizle aranızı düzeltmek için iş dışında adımlar atmayı da ihmal etmeyin. Yoksa bu gidişle kötü günler geçirecek ve ardından pişmanlık duyacaksınız.

Boğa
Mali geleceğinize dair büyük bir belirsizlik var. Size daha fazla güvenlik sağlamak için bir çeşit tasarruf yapmalısınız. Bugün bir sorun yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Ama hep konforlu hissedemeyeceksiniz. Hafif bir kırgınlık, halsizlik yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin ve dikkatli olun. Ailenizle ilişkileriniz her zamankine göre daha da iyi olacak ve siz de bu duruma çok şaşıracaksınız.

İkizler
Bugün bir ortakla çalışmak ve çabalamak yaratıcı fırsatlara yol açabilir. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Hemen hemen her şeyi üstlenmeye hazır hissediyorsunuz. Başladığınız işler başarılı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bir yanda çok mutlu günler yaşıyorsunuz ama diğer yanda da canınızı sıkan durumlar aklınıza geliyor. Bir çıkar yol bulmanıza az kaldı.

Yengeç
Bugün evinizi düzene sokmak için ciddi bir dürtü hissedebilirsiniz. Kapsamlı bir ev temizliği yapmak, dekorasyon değişikliğine girmek ya da bazı onarımlar yapmak istiyorsunuz. Yeni bir nesne, bir heykel, bir resim size ilham verebilir. Anaç yapınız sizi daha da sevgi dolu biri yapıyor ve arkadaşlarınız bu özelliğinizi çok düşünüyor. Her hareketinizi önceden düşünmek zorunda değilsiniz.

Aslan
Belirli bir görev ya da hedef, çok sayıda kişiyle iletişime geçmeniz için sizi zorlayabilir. Kendinizi tamamen kararlı hissediyorsunuz. Denediğiniz her şey başarısız olacak gibi geliyor olabilir ama sabretmiyorsunuz. Sohbetleriniz verimli olacak ve yeni projelerde de teşvikler alacaksınız. Tam bir iş insanısınız ve bu özelliğinizi arka plana atmayın. Çabalarınızın karşılığını zam ve terfi olarak alacaksınız.

Başak
Evinizden dışarı çıkmayı düşünüyorsanız, planlarınızı hareket geçirmek için tam zamanı. Parayla ya da evle ilgili olarak başarılı olma ihtimaliniz çok ama çok yüksek. Tüm işaretler, sıkı çalışmanız ve kararlı olmanız gerektiğini gösteriyor. Dikkatli olmanız gerekiyor ve bu sebeple de hamlelerinizi ona göre atmalısınız.

Terazi
Çoğunlukla yalnız kalmayı seviyorsunuz ama bugün öyle bir gün olmayacak. Halletmek istediğiniz özel hedefleriniz var. Tek başınıza olduğunuzu hissetmek istemiyorsunuz. Hemen hemen her hamleyi atmak için güzel bir gün. Gezegenler, denediğiniz her şeyde başarılı olacağınızı size gösteriyor. Ona göre hamlenizi yaparsanız başarısız olmayacaksınız.

Akrep
Hayatınızda bazı belirsizliklere karşı ne yapacağınızı bilemez durumdasınız. Bazı becerilere sahipsiniz ve sıkı çalışmaya istekliyseniz bu becerilerinizi para kazanma için kullanabilirsiniz. Takviye kurs alabilir, yöntemleri iyice anlayabilir ve ona göre adım atarak işleri yoluna koyabilirsiniz. Bugün ne olursa osun her şeyi akışına bırakın. Sizin için daha iyi olacağını göreceksiniz.

Yay
Bir arkadaşınızdan habersiz atacağınız adım aranızı kötü etkileyebilir. Aldığınız bazı kararlar canınızı önemli ölçüde ilerleyen süreçte sıkabilir. İş fırsatları önünüze çıkacak, katılmak istediğiniz fikirlere iyi karar verin. Sosyal yaşamınızı kötü etkileyebilirsiniz. Dikkatinizi çekecek gelişmeler yaşayabilirsiniz ama maddi açıdan işler yoluna girmeyecek.

Oğlak
Son birkaç gün içinde ortaya çıkan zorluklar ne olursa olsun üstesinden geleceksiniz. Güç kazanacak ve yolunuza devam edecek gücünüz var. Fiziksel olarak enerjiniz oldukça yerinde. Yıpranmayacaksınız. Muhtemelen her bir sorun ortaya çıktığında yolunuza bakmayı bileceksiniz. Yeni bir projeye başlamayı düşünüyorsanız başlayın. Engelleri geride bırakın.

Kova
Bir grup arkadaşınızla olan ilişkiniz sizi psikolojik olarak rahatlatabilir. Geçmişte yaşadığınız duygusal sorunlar yüzünüze tokat gibi çarpacak. Her türlü sınırlamayı, ruhsal ya da fiziksel olumsuzlukları geride bırakmak için güzel bir gün. Pek çok şeyi serbest bırakacak ve yeni deneyimlere yol açacaksınız.

Balık
Kariyer beklentilerinizin artması ve meslekte ilerleyebilmeniz için para ya da diğer kaynaklardan gelir elde etmeniz gerekiyor. Bu nedenle çabalarınızı artırın ve önemli değişimleri hayatınıza artık sokun. İşlerinizi artırmak için çevrenizi genişletin. İlgiye enerji harcayacağınız bir gün olacak. İddialı olduğunuz bir zamandasınız.