22 Eylül günlük burç yorumları! Burçların bahtında bugün neler var?

22 Eylül gününde burçları neler bekliyor? Şanssızlıktan hayattan bıkmış olanlar mutluluğu yakalayabilecek mi? Yay burcu içine kapanıklığından dolayı bir türlü dışa açılamıyor. Balık yeni değişimlerin sinyalini almaya başladı. Akrep bugün dostluklarının değerini daha iyi anlayacak. İşte tüm bunlar ve daha fazlası için günlük burç yorumları!

22 Eylül günlük burç yorumları! Burçların bahtında bugün neler var?

22 Eylül Çarşamba gününde Kova planlı çalışmayı, Boğa tutkuyu geri kazanmayı öğrenecek. Bazı burçlar ise boğulmuş gibi hissederek günün bitmesi için dua edecek. İşte 22 Eylül Çarşamba günlük burç yorumları:

Koç
Bugün epey bir meşgul olacaksınız. İşleriniz bazı noktalarda ağır gelebilir. Ama iyi bir planlama yaparsanız hem sosyalleşmeye hem de dinlenmeye zamanınız olacak. Yorgun hissedebilirsiniz. Bu aralar baş ağrısı sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve abartılı şeyler yemeyin. Küçük bir diyet size daha iyi hissettirecek ve özgüveninizi artıracak. Yaşadığınız özgüvensizliğin sebebi çok içine kapanık olmanız. Artık açılma ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimseme vaktiniz geldi.

Boğa
Bugün sizin gününüz. Yaşadığınız bazı üzücü sorunlar modunuzun sürekli düşük olmasına neden oluyordu. Ama bugün kötü duyguların günü değil. Kendinizi çok güçlü ve iddialı hissedeceksiniz. Partneriniz ile görüşün ve tutkuyu yakalayın. Arkadaşlıklarınızda küçük pürüzler yaşayabilirsiniz. Arkadaş seçme konusunda pek iyi olduğunuz da söylenemez. Parasal yönden iyi haberler alacaksınız. Bir sevdiğinizle ilgili üzücü haberlerin eli kulağında. Böyle bir haber alırsanız soğukkanlı ve sakin olun.

İkizler
Sürekli olarak ortamlara dahil olmayı istiyor ama davet edilmeyi bekliyorsunuz. Harekete geçmek için başkalarının sizi desteklemesini ya da çağırmasını beklemeyin. Bugün beklentileri çöpe atın ve istediğiniz gibi davranın. Bir yemeğe mi gitmek istiyorsunuz, gidin. Bir partiye mi katılmak istiyorsunuz, davet beklemeyin. İlk adımların insanı olma zamanınız geldi de geçiyor bile. Sorumluluk alın ve öne atılın. Daha özgür ve daha özgüvenli hissedeceğinize söz veriyoruz.

Yengeç
Duygusal açıdan çatışma içinde olduğunuz bir gün olacak. İç dünyanızda işler pek yolunda gitmiyor. Bir bedende iki ruh varmış gibi yaşıyorsunuz. Bir yanınız işleri hep yoluna koyanın siz olduğunu ama diğer yanınızda işleri hep berbat edenin siz olduğunu söylüyor. Bu kadar ikilemde kalıyor olmanız sizi de yıpratıyor olabilir. Hayatta duygularınız o kadar önemli ve ön plandaki mantık hep geriden geliyor. Bu yüzden de hep üzülüyorsunuz. Bugün biraz yürüyüşe çıkın ve sevdiğiniz şeyleri yapın. Arkadaşlarınızla da buluşabilirsiniz ama güvenilir biriyle olmanız en iyisi. Dertleşebileceğiniz, her şeyinizi anlatabileceğiniz biriyle görüşmek size de çok iyi gelebilir.

Aslan
Bugün dengesizlik denildiğinde gözler size çevriliyor. Epey bir iniş çıkış yaşayacak, duygu durumunuzu kendiniz bile takip edemeyeceksiniz. Karar vermeyi denemeyin, bunu düşünmeyin bile. Yarın uyandığınızda verdiğiniz çoğu karardan ciddi pişmanlıklar duyabilirsiniz. Çevrenizdeki dedikodular canınızı şu sıralar sıkıyor ama boşverin. Herkes konuşur ve susturmak mümkün olmaz. Onlar yüzünden neden gününüzü mahvedesiniz? Bugün sosyalleşme değil iş odaklı davranın. Yarım kalan şeylerinizi bitirin, aşkı da boşlamayın.

Başak
Bugün ayaklarınız yerden kesilmiş gibi hissediyorsunuz. Özgür ve hafif hissettiğiniz bir güne uyandınız. Sanki pencereden uçacak ve her yeri dolaşacak gibi hissediyorsunuz. Sıkı tutunun gün içinde pek de hoş olmayan haberlerle sarsılabilirsiniz. Başınızı çok dolu ama hiçbir şeyi umursamayın. Aklınızda ne varsa ertelemeyin ve hemen yapın. Dostluk bağlarınızı kuvvetli tutun. Çünkü onlar olmadan yapamıyorsunuz. Bunu inkar etseniz bile çok belli oluyor.

Terazi
Bugün yönünüzü kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz her ne varsa size yanlış gibi gelebilir. Arkadaşlıklarınız, aşkınız, işiniz, hayatınız tamamen yanlışmış gibi hissedebilirsiniz. Sıkışmış ve baskılanmış gibi hissedebilirsiniz. Bu sıralar yaşayacağınız gelgitler bunun en büyük sebebi. Ciddi ve geri dönülmez kararları erteleyin. Yatırım yapmaktan uzak durun. Ekonomik olarak elinizin rahatlayacağı günlere az kaldı. Kariyer cephesinde de sizin için kötü bir durum söz konusu değil. Sadece duygusal olarak biraz yıprandınız. Bireysel aktivitelere yönelin ve kendinizle baş başa kalın. Bu size de iyi gelecek.

Akrep
Arkadaşlarınızı derinden sevdiğinizi bugün biraz daha hatırlayacaksınız. Çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi diri tutun. Uzak kalmayın ve onları sürekli yargılamayın. Etrafınızdaki insanları yargılamayı çok seviyorsunuz. Bu sizin en büyük yanlışlarınızdan birisi. Çok sevgi dolu bir gündesiniz. Bu yüzden arkadaşlarınızı arayın ve bir buluşma ayarlayın. Belki bir canlı müzikte delicesine eğlenir, belki de bir kafede küçük dedikodular ile birbirinizle iyi vakit geçirebilirsiniz.

Yay
Sürekli gizli saklı yaşıyorsunuz. İncinseniz de, sevinseniz de, kızsanız da her türlü duyguyu sessizce yaşıyorsunuz. Erkenden yaşlanmak istemiyorsanız duygularınızı artık yansıtın. Ne hissettiğinizi etrafınızdakilerden saklamak yerine söyleyin. Bu sizi güçsüz ya da savunmasız yapmaz. İyi ilişki kurmak istiyorsanız bu çok önemli. Enerjiniz kötüyse iyi ilişkiler de kuramazsınız.

Oğlak
Her anın tadını çıkarın. Enerjik ve huzurlu bir güne uyanmış olabilirsiniz. Ne zamandır böyle hissetmiyorsunuz. Hep sorunlar, sıkıntılar, acılar peşinizde ama tebrikler zinciri kırdınız! İster bireysel ister toplu aktivitelere katılabilirsiniz. Yapacağınız her şey bugün size büyük keyifler verecektir. Aşk cephesinde işler yolunda gidecek. Canınızı bu konuda sıkıyorsanız boşuna yorulmayın. Kariyer basamaklarına bu sıralar sağlam basın. Çünkü her anda tepetaklak aşağı düşebilirsiniz. Bazı pürüzler canınızı sıkacak ama üstesinden iyi bir şekilde geleceksiniz.

Kova
Bugün insanlarla aranız pek iyi olmayabilir. Sürekli yargılandığınızı, aşağılandığınızı hissediyor olabilirsiniz. Bu da sizi daha çok kabuğunuza itiyor. İyi ve güzel bağlar kurmak istedikçe, dünyanın en kötü insanlarını buluyor gibi hissediyorsunuz. Aslında haksız da sayılmazsınız. Çabuk güvendiğiniz için kaybediyorsunuz. Bu yüzden artık bu hataya düşmeyin. İnsanlar sizi paylamaya kalkıyorsa, keskin zekanızla onlara haddini bildirin. Kötü bir günü iyiye çevirmek sizin elinizde. Başkalarının bu güzel anları mahvetmesine izin vermeyin.

Balık
Değişimlerin hayatınızdan gitmesini istemiyorsunuz. Bu yüzden bu aralar hayatınızda güzel bir değişiklik meydana gelebilir. Sizin gibi düşünen insanlarla vakit geçirmeyi deneyin. Zıt fikirlere bugün tahammülünüz yok. Aşk cephesinde işler yolunda ama kıskançlık krizleriniz sıkıntılar çıkarabilir. Kariyer odaklı bir gelecek planlıyorsanız işleri sıkı tutun ve beklettiğiniz projeleri artık raftan indirip çalışmaya başlayın.