2022 Yeni yıla burçlar nasıl girecek?

2022 yılında burcunuz neleri bekliyor? Sizler için derledik.. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç burcundan olanlar dikkat etsinler.

2022 Yeni yıla burçlar nasıl girecek?

2022 BURÇLAR

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burcu 2022 de sizi parasal sıkıntılar bekliyor, Merkür retrosu sizi yöneticilerin izle aranızdaki diyalogları zorlaştıracak gibi gözüküyor. Yakın akrabalarınızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz tanışacağınız yeni biriyle evlilik sürecine de götürüyor.

BOĞA BURCU :

Sevgili Boğa burcu hayatınızda Kalbinizi dolduran biri varsa bu sene ile birlikte evlilik kararı alabilirsiniz. Evli olanlar sürpriz bebek arar da alabilir. Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmelisiniz. Eğer boşanma aşamasında yazsanız mutlaka yardım almalısınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burcu tutulmalar nedeniyle sağlık ve kayıplar evinizde gerçekleşebilir. Özellikle kariyer ve hukuk konularıyla ilgili oldukça dikkatli olmalısınız. Ayrıca açık düşmanlarınız da ciddi anlamda ben-sen kavgaları gündemde olacağı, Eğer ki zamanında kavga enerjisini ilk sizi başlatmadıysanız kazanan Siz olacağı özel bir gökyüzünden geçeceksiniz.

YENGEÇ BURCU:

​​​​​​Sevgili Yengeç burçları, aşk konusunda sınavlar verirken ruhunuzun yolculuğunu bulmak isteyeceğiniz özel bir döngüden geçmelisiniz. 2022de güvenmediğiniz kişilerin evinde özen göstermelisiniz. Mars retrosu sizi pek çok sıkıntı verebilecek kişilere karşı uyarıyor