20 Eylül gününde burçları neler bekliyor? İşler epey karışacak, canlar fena yanacak

20 Eylül Pazartesi günü haftaya güzel başlayan burçlar elbette olacak. Ama işleri pek yolunda gitmeyen burç daha fazla. Bu hafta iyi bir başlangıç olmadı. Bazı burçlar aşkından şüphe duyarken, bazı burçların iş hayatları da zora girecek. İşte Pazartesi günü burç yorumları!

20 Eylül gününde burçları neler bekliyor? İşler epey karışacak, canlar fena yanacak

20 Eylül gününde burçların hayatlarında sorunlar silsilesi devam edecek. Bazı burçlar bencilliği bırakmayı öğrenirken, bazı burçlarda işleri fena batıracak. İşte günlük burç yorumları:

Koç
Bugün garip bir haber alabilirsiniz. İşler iyice karmaşıklaşabilir. Sizi allak bullak edecek bir haber ile sarsılacaksınız. Bu ihtimal çok yüksek ama gerçekleşmezse de şaşırmayın. Her açıdan ikilemler yaşayacağınız bir gün olacak. İş hayatınızda işler yolunda gidiyor ama aşk hayatınız için aynı şeyi söylemek imkansız. Dik başlı ve dediğim dedik olduğunuz sürece daha çok başınız ağrıyacak.

Boğa
Mantığınızla hareket etmeniz gereken bir güne geldiniz. Rahatsız edici haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin bir başkasıyla çıkmaya başladığını, bir yakınınızın rahatsızlandığını ya da buna benzer bazı olaylar hakkında kötü haberler sizi bekliyor. Panik yapmadan sakin ve soğukkanlı bir gün geçirmelisiniz. Parasal yönden işler giderek kuvvetleniyor. Bu yüzden harcamalarınıza ve yatırımlarınıza çok dikkat edin.

İkizler
Bugün odaklanma sorununuz olmayacak. Güne çok iyi bir şekilde başladınız ve odağınız da en kuvvetli zamanlarından birinde. Aklınızda şu sıralarda kendinize vakit ayıramadığınız var. Zor günler geçirdiniz ve aşk tarafında da pek yolunda giden şeyler yok. Sürekli olarak deneme-yanılma ile aşkı bulmayı deniyorsunuz. Ama bu size iyi gelmediği gibi yıpranmanıza da sebep oluyor. İşleri yoluna koymak istiyorsanız aşkı aramak yerine bir anda gelmesini bekleyin. Etrafınızdaki çiftlere özeniyorsunuz ama aynı tutkuyu ve uyumu yakalamak için gerçekten hissetmek gerekir. Sabırlı olun.

Yengeç
Etrafınızdaki insanlardan soğuduğunuzu hissediyorsunuz. Geçici bir uzaklaşma ve yalnızlık duygusu gününüze hakim olacak. Sürekli olarak ikilemlerde kalıp insanlarla aranızı bozuyorsunuz. Bir gün 'o çok iyidir' diyor, ertesi gün 'beş para etmez' diyorsunuz. İnsanlara olan tavırlarınız çok keskin ve bu yüzden de sonradan pişmanlıklar yaşıyorsunuz. Sabırlı ve mantıklı davranmayı öğrenme vaktiniz geldi de geçiyor bile. Sağlık sorunlarınız bu sıralar baş gösterebilir.

Aslan
İçinde bulunduğunuz arkadaşlık grubundan dışlanmaya başlamış gibi hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi hiçbir yere ait hissedemiyorsunuz. Etrafınızdaki insanlara yaranmaya çalışıyor ama bu yaptığınızdan da pişman olup özgüven sorunu yaşıyorsunuz. Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Yalnızlığın da insanı mutlu edebildiğini anlayacak ve kendinizi başkaları için küçültmemeyi öğreneceksiniz. Oturup iyice düşünen ve bireysel olarak geçirdiğiniz vakitten keyif aldığınızı fark edin.

Başak
Bugün mantığınızla hareket edemediğiniz bir gün olacak. Üzgün, kasvetli ve hüzünlü bir ruh halinde olabilirsiniz. Böyle hissetmekte de sonuna kadar haklısınız. Bazı durumlarda çabuk sinirlenip etrafınızı üzüyorsunuz. Özellikle disiplinli oluşunuz ve çok titiz tavırlarınız etrafınızdakilerin kaçışmasına neden oluyor. Herkes sizi gibi kuralı kuralına yaşamak zorunda değil. Onlara bir şeyleri dikte etmekte kaçının. Arkadaşlarınıza komutan gibi davranmak yerine gerçekten de onları dinlediğinizi ve anladığınızı söyleyin. Başkalarının sorunlarını sürekli küçümsüyorsunuz ama bu bir yere sizi vardırmaz. Bugün meditasyon, yoga gibi aktivitelerle ilgilenerek zihninizi boşaltın ve gerginliğinizi atın. Size çok iyi gelecektir. Kariyer yönüne bakıldığında da bazı sorunlar sizi bekliyor ama üstesinden geleceksiniz.

Terazi
Çevrenizde olup bitenleri güçlü sezgilerinizle hemen anlayabiliyorsunuz. Bu da sizin harika bir yeteneğiniz. Başkalarının düşüncelerini sezebiliyorsunuz ama kendinizi de bir o kadar dinlemiyorsunuz. Bir çaba gösterip aşk için adım atın. Uzun süredir açılamadığınız biri var ve ona karşı nereye kadar sessiz kalabilirsiniz ki? Pişman olmamak için ertelemeyi bırakın ve artık ayaklarınızın üzerinde durun. Kaçarak, saklayarak, olmamış gibi davranarak bir yere varamazsınız.

Akrep
Huzursuz bir güne uyanabilirsiniz. Kötü bir rüya görerek uyandığınız bugünde işler rast gidecek. Doğal olun ve tutkulu biri olduğunuzu saklamayın. Karşınızdaki partnerinizden utanmayı da bir kenara bırakın. Kendiniz olursanız bugün sizin için harika geçecek. Biraz ilgi ve alaka görmek istiyorsunuz. Bunu onun hissetmesini beklemeden dile getirin ve her şeyin nasıl da iyileşeceğini görün. Bu sıralar empati duygunuz epey köreldi. Bu yüzden dikkatli olmalı ve işleri batırmadan kendinize gelmelisiniz.

Yay
Bir yakınınızla bugün şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. Sizin için bu o kadar önemli olmayabilir ama karşınızdaki kişi bu duruma çok üzülecek. Etrafınızdaki arkadaşlık ilişkilerinize bugün dikkat edin ve her sırrınızı anlatmayın. Çok yakın sandığınız insanlar arkanızda işler çeviriyor olabilir. Birisi sizin söylediğinizi yanlış yorumlayarak kulaktan kulağa aktarabilir ve işler fena karışabilir. Dikkat edin ve bireyselliğe odaklanın. Bulmaca çözüp, sevdiğiniz bir kitaba başlayabilirsiniz. Bu sizin için de çok iyi ve verimli bir gün olmasını sağlayacaktır.

Oğlak
Bugün işkolik gününüz. Duygusallığa ya da sosyalliğe pek yer yok. Canınız bazı şeylere çok sıkılacak ama vakit bulup üzülemeyeceksiniz bile. Başınızda tonla iş var. Ama bunun yanında bir arkadaşınız da size çok ihtiyaç duyacak. Ona vakit ayırın ve derdini dinleyin. Çevrenizdeki insanlar bazı durumlarda sizi arıyor ve bu da çok normal. En zor anlarınızda sevdikleriniz size bir çınar gibi destek oluyorsa, sizin de onlara destek olma zamanınız yaklaştı. Bugün ekonomik açıdan zor bir gün olacak. Çevrenizde birileri borca batmış olabilir ama yakında bu sebeple sizden bir miktar borç isteyebilir. Borç verecekseniz uzun süre geri dönmeyeceğini kabul ederek verin ve planlamanızı ona göre yapın.

Kova
Çok romantik giden bir ilişkidesiniz ama bugün çok kuşkulu bir gün olacak. Bir tarafın daha tutkulu, diğer tarafın ise sönük kaldığını düşünüyorsunuz. Yeteri kadar sevilmediğinizi ya da partnerinizin hayatında bir başkasının olduğundan şüphe duyuyorsunuz. Bu çok zor bir durum ve üstesinden bir an önce gelmeniz gerekiyor. Fazla stres yapmayın. Sağlık sorunlarınızı uyandırabilir ve daha sancılı bir süreçle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Balık
Bugün iş açısından pek yoğun olmayan bir gün olacak. En basit sorunları bile hemen yapılması ve yetiştirilmesi gereken koca bir yük olarak görüyorsunuz. Sinirlerinize hakim olmakta zorlanıyor ve yaptığınız işin karşılığını alamıyor gibi hissediyorsunuz. Biraz ara verin ve sakin olun. Kendinizi frenlemeyi öğrendiğinizde her şey sizin için çok daha kolay ve basit olacak. Kendinizi yıprattığınız her gün canınız daha da sıkılacak ve sağlık sorunlarıyla, ruh halinize kötü etki edecek. Bugün arkadaşlarınızla sosyalleşmeyi deneyebilirsiniz. Bir mekanda oturup birlikte vakit geçirmek size de çevrenize de çok iyi gelecek. Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutun.