2 Ekim Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? İşte burçların günlük yorumları

2 Ekim Cumartesi gününde tüm burçların yorumlarını sizler için derledik. Yengeç için çok verimli bir gün olacak. Epey üzücü bir süreçten sonra toparlanma zamanı geldi. Balık için bugün büyük fırsatların günü olacak. İşte detaylar!

2 Ekim Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? İşte burçların günlük yorumları

2 Ekim Cumartesi gününde yeni ayın ikinci gününde neler yaşayacak? Kovanın keyfi çok yerinde ama bazı iş sorunları oluşabilir. Akrep her açıdan keyifli ama ailesiyle sorunlardan bir türlü kurtulamayacak. İşte 2 Ekim Cumartesi günlük burç yorumları:

Koç
Çok uzun süredir aklınızda olan bir planı bugün uygulayacaksınız. Bu bir mini tatil olabilir, istediğiniz bir ürün olabilir ya da bir teklif olabilir. Sakın ertelemeyin ve istediğiniz neyse bugün onu gerçekleştirin. Bir yandan da işle ilgili bazı birikmiş konularla uğraşabilirsiniz. İş yükünüz bu sıralar artmış gibi görünüyor ama başa çıkmak da sizin elinizde. Tempoyu biraz düşürün ve işlerinizi planlayarak ilerleyin.

Boğa
Hayal gücü ve yaratıcılığı nakite çeviren bir Boğa olacak bugün. Bir konuda işe atılmak istiyorsunuz ama kendinizden emin değilsiniz. Ya para sorunu yaşıyor ya da özgüven problemi yaşıyorsunuz. Ticaret biraz da risk üzerine yürüdüğü için bu sorumluluğu alacaksanız bu işe başlayın. Emin değilseniz yatırım yapıp yarı yoldan dönebilirsiniz. Başkalarından tavsiye almaya açık olan. Ne olursa olsun bugün şansınız epey yüksek aklınızdan çıkarmayın.

İkizler
Bugün sosyalleşme günü. Sevdiklerinizle çok güzel bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu sosyalleşme sırasında size güzel bir iş teklifi de gelebilir. Belki bir ortaklık belki bir terfi. Kabul edip etmeyeceğiniz konusunda çok güvendiğiniz insanlarla fikir alışverişinde bulunup kararınızı öyle verin. Parasal anlamda iyi bir süreç geçirebilirsiniz ama tersini yaşamak sizin atacağınız kötü adımlara da bağlı olabilir.

Yengeç
Verimli bir gün sizi bekliyor. Duygusal çöküntüler moralinizi epey bozdu. Ama toparlanma zamanı geldi. Yaprak dökümü sizin için artık sonlandı. Yani efsane geri döndü! Bugün uzun vadeli bir hedefiniz için ciddi adım atacak ve bu hamleden de epey bir memnun kalacaksınız. Başka bir deyişle çok büyük bir ilerleme kaydedeceksiniz. Partnerinizle güzel bir gün geçirmenin tam sırası. Güzel bir kafede oturup, dertleşmek için iyi bir gün.

Aslan
İş konusunda bugün harikalar yaratacaksınız. Dünyaya patron ya da müdür olarak gelmişsiniz sanki. Bu yüzden de başarılarınız her geçen gün daha da katlanıyor. İstediğiniz ne varsa bu zamana kadar aldınız ve almaya da devam ediyorsunuz. Ancak iş hayatınızın yanında özel hayatınızda da tam tersi beceriksizsiniz. Bugün ikilimde hissettiğiniz, canınızı sıkacak gelişmeler olabilir. Ama alttan alarak işleri kendi lehinize çevirecek ve bir aşka merhaba diyeceksiniz.

Başak
Uzun zamandır görmediğiniz ya da görmek istemediğiniz biriyle görüşebilirsiniz. Yıllar sonra öğrendiğiniz bilgiler sizi biraz şaşkına çevirebilir. İş cephesinde işler biraz stresli geçecek. Ama her şeye rağmen bugün verimli bir gündesiniz. Parasal olarak keyiflerin yerinde olduğu bir gündesiniz. Parayla ilgili hayal kurmaktan bıkmadınız. Paranızın olmadığını düşünürsek bu kadar yüksek hayaller sizi yorabilir. Daha küçük hayallere dalın ve harcamalarınıza dikkatle yaklaşın.

Terazi
Bugün çok değerli insanlarla tanışabilirsiniz. İyimser ve hevesli olmalısınız. Güne güzel başlamak için bir şarkı açın ve dans edin. Bu modunuzu bir anda yukarı çekecektir. Sürekli dertli ve çilekeş olmak sizi mutsuz etmeye devam edecek. Bu yüzden kendinizi iyileştirin. Güne nasıl başlarsanız başlayın sonunda yine kendinize ettiğiniz iyilik ya da kötülüklerle baş başa kalacaksınız. Bu yüzden kendinize iyi davranın. Ertelediğiniz görüşmeyi artık yapma zamanınız da geldi. Korkuyu bir kenara bırakın ve ne yaşarsanız yaşayın gidin aklınızdaki meseleleri konuşun.

Akrep
Finansal açıdan yüzünüz çok gülecek. Kariyerinizde enfes bir dönüm noktasındasınız. Aşk hayatınız harika, iş deseniz çok güzel gidiyor. Sizin hayatınızdaki tek sıkıntı aileniz ile olan problemler olacak. O konuda da alttan alabilirseniz pek bir sorun kalmayacak. Sürekli bir eleştiriye maruz kalmayı istemiyorsunuz ama değiştirmeniz gereken bazı huylarınız var. Siz de bugün bu konuda biraz daha farkındalık yaşayacaksınız.

Yay
Bugün fiziksel ve zihinsel olarak harika hissediyorsunuz. İşiniz açısından karşınıza ani bir fırsat doğabilir. Bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Aşk meselelerinde de hayatınız iyiye gidebilir. Şu sıralar çok büyük bir haber alabilirsiniz. Gelecek planları yapmak için iyi bir plan. En çok değer verdiğiniz hırslarınızı da kamçılama zamanınız geldi.

Oğlak
Bugün bir kişiden çok muazzam bir yardım alabilirsiniz. O kişi sayesinde iş ya da aşk hayatında harika bir yola gireceksiniz. Aldığınız tavsiyelerin faydasını artık görmeye başladınız. Güçlü duygularınıza engel olmayın ve dışarıya yansıtmayı öğrenin. Duygusal olmak bir güçsüzlük değildir. Bu yüzden hislerinizi örselemeyin ve ne yaşıyorsanız anlatın. İçgüdüleriniz bugün çok iyi ve sezgileriniz kuvvetli.

Kova
Çok uzun süredir bir bilginin peşindesiniz ama bir türlü bulamadınız. Bugün aniden o bilgi önünüze düşebilir ve bir değişim yaşayabilirsiniz. Bağlı olduğunu bir arkadaşınıza ya da bir gruba yardım etmek için parasal becerilerinizi bugün devreye sokabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzellikler sizi bekliyor. Moral bozukluğuna fırsat tanımadan gününüzü güzel geçirin. Bir yürüyüş, sevdiğiniz bir müzik hoşunuza gidebilir.

Balık
Son birkaç haftadır kariyerinizi ilerletme çabalarınız sonunda meyve vereceksiniz. Başarı ve iyi şans, iş ve para söz konusu olduğunda güçlü bir şekilde baş gösterecek ve yardımınıza koşacak. Mali kaygılarınız ortadan kalkacak. Ünlü biriyle tanışabilir ve iyi bir iletişim kurabilirsiniz.