19 Kasım günlük burç yorumları: Balık çok stresli olacak, Yay çok sıkı çalışacak

19 Kasım Cuma gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

19 Kasım günlük burç yorumları: Balık çok stresli olacak, Yay çok sıkı çalışacak

19 Kasım Cuma gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 19 Kasım Cuma günlük burç yorumları:

Koç
Okuduğunuz fikirler, izlediğiniz filmler, bazı arkadaşlarınızın sözleri size ilham verebilir. Bunları yazmak veya başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Keşfettiğiniz yeni fikirler belirsizlik içerebilir. Bugün sizin için araştırma ve merak duygusuna kapılma günü. Hayatın belirsiz yüzü sizi çok etkiliyor. Bilmediklerinizi araştırmak isteyeceksiniz. Yakın bir arkadaşınızdan yardım alın ve hamlelerinizi ona göre tasarlayın.

Boğa
Bu sıralar fazlasıyla anaç hissediyor olabilirsiniz. Yardıma muhtaç birilerine yardımcı olacaksınız. Sevdiğiniz birilerinin ciddi dertleri olabilir. Bu durum sizi çok üzecek. O yüzden üzücü konulara kafa yormak zorunda hissedebilirsiniz. Genel olarak kötü bir enerji hakim olacak ve sosyal açıdan üzgün olacaksınız. Maddiyat ise keyfinizi biraz olsun yerinize getirebilir.

İkizler
Hayal gücünüzü artıracak bazı şeyler yaşayabilirsiniz. Hikayeler, benzer olaylar hakkında size bilgi verecek. Zihniniz her şeyi kavrayacak kadar keskin. Bugün hafızanız çok kuvvetli olacak. Bu sebeple kutu oyunları ya da bulmaca gibi konularda büyük başarılar elde edeceksiniz.

Yengeç
Bugün hırslı bir gün geçireceksiniz. Yazma becerilerinizin gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. Bir kursa katılmak ya da eğitime dahil olmak hoşunuza gidebilir. Yeni insanlarla tanışacaksınız ve yeni fırsat kapıları karşınıza çıkacak. Yorgun hissediyor olabilirsiniz. Bazı ailevi sorunlar meydana gelebilir. Bu nedenle de iki taraf arasında arabuluculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Aslan
Bir mektup ya da başka bir iletişim, bugün bir farkındalık yaratabilir. Bu sıralar umutsuz bir ruh hali taşıyorsunuz. Gidişatınızın ne olacağı, hayat kaygısı, moral bozukluğu ne ararsanız var. İş konusundaki tereddütleriniz tamamen haklı olduğunuzu da gösteriyor. Beklediğiniz gibi bir alanda yükselememekten korkuyorsunuz. Ama iş açısından çok güvenilir ve donanımlı birisiniz.

Başak
Hasta bir yakınınızdan bugün telefon olabilirsiniz. Bu kişiyi ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi iyi tanımıyor olabilirsiniz ama insani içgüdüleriniz uyanmış durumda. Bugün işlerinizi halledin ve ziyaret etmek istediğiniz kişiye zaman ayırın. Bu ziyaret sonrasında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Terazi
Uzun vadeli hedeflerinizle ilgili yeni bir gelişme olacak. İhtiyaç duyduğunuz anda yardım istemekten geri durmayın. Bazı konularda yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Ama endişe etmeyin çünkü çevrenizdeki kişiler, sizin niyetinizden şüphe duymuyor. Tam tersine her konuda sizi destekliyor ve size güveniyor. Sevilmenin ve güvenilmenin tadını çıkarın.

Akrep
Bugün yapılması gereken çok fazla iş olabilir. Yapılması gereken işlerinizi halledin ve sonrasında kendinize vakit ayırın. Rahatlamış ve üstünüzden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Tekrara düşmeyin ve rutinleri kırın. Bu sıralar farklı bir deneyim peşinde koşun. Yeni şeylerden aldığınız keyif size çok iyi gelecek.

Yay
Çevrenizde popüler olma gibi bir hedefiniz var. Ne kadar çok tanınırsanız o kadar iyi olduğunuzu sanabilirsiniz. Bu nedenle de sıkı çalışıyorsunuz. Tanınma yerine başarılı olma yolunda alım atın. Kendinize baskı yapmayın. Bugün çok fazla konuşma gerçekleştirirseniz şaşırmayın.

Oğlak
Mümkün olduğu kadar her konuda bilgili olmak istiyorsunuz. Ancak bu durum her konuda az çok bir şey bilen ama bir konuda uzmanlaşamayan biri olmanıza neden olabilir. Bir konuda en iyisi olun ve gerisinde de az çok bilgi sahibi elbette olun. İş açısından güzel bir süreç yaşayabilirsiniz.

Kova
Partnerinizle güzel bir geziye çıkmak istiyor olabilirsiniz. Güzel bir planlama yapın ve hamlenizi ona göre yapın. Arkadaşlarınızla da güzel zamanlar geçirmek istiyorsunuz ama bugünü sevdiğiniz kişiye ayırın. Bu plan ilişkinize çok iyi gelecek. Zaman zaman bunaldığınızı hissediyor olabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki tüm sorunlar düzelecek ama kısa zamanda bir sağlık sorunuyla yüzleşebilirsiniz.

Balık
Tamamlamanız gereken çok işiniz var. Bugün biraz stresli bir gün geçirebilirsiniz. Gergin bir gün olacak. Baş ağrıları da yaşayabilirsiniz. Ağır iş yükü altında kendinizi strese sokmayın ve sakince işlerinizi halledin. Bugün aramalara çıkmayın ve biraz kafa dinleyin. Telefonunuzu kapatarak, ziyaretleri erteleyin. Hiçbir şey sağlığınızdan daha değerli değil.