17 Eylül gününde burcunuzu neler bekliyor? Aşkta bazı burçlar kazanacak ama çoğunluk bugün berbat hissedecek

Burç yorumları hayatın bir vazgeçilmezi olmuşken, 17 Eylül gününde sizi nelerin beklediğini merak ediyor musunuz? Aşk, para, kariyer ve aile gibi konu başlıklarında her zaman başarılı olamayabilirsiniz. Peki bu konularda en iyi gün bugün mü? İşte günlük burç yorumları!

17 Eylül gününde burcunuzu neler bekliyor? Aşkta bazı burçlar kazanacak ama çoğunluk bugün berbat hissedecek

17 Eylül gününde burçların hayatları yine çok hareketli olacak. Bazı burçlar gökten düşen elmaları yakalarken, bazı burçların başına ise bu elmalar çok sert şekilde inecek. Mutsuzluğu derinden yaşayanlar arasında mı olacaksınız, yoksa gün sizin lehinizde mi olacak? İşte bugün burçların başına gelecekler:

Koç
Bugün gözlerden ırak bir gün geçireceksiniz. Arkadaşlık yapacağını ya da dedikodularla uğraşacağınız bir gün olmayacak. Keyfiniz pek yerinde değil, görünüşe göre pek mutlu da hissetmiyorsunuz. Aynı arkadaş ortamları, aynı sohbetler sizi artık sıkıyor. Bu konuda haklı da olabilirsiniz. Kendinizi boş bir dağın başında çığlık atmak isteyecek kadar dolmuş hissediyorsunuz. Fırsatınız varsa bugünü kendi halinizde ve sakin geçirmeyi deneyin.

Boğa
Her şeyin tam yoluna girdiğini düşündüğünüz anda tepetaklak olmanız özgüveninizi ve huzurunuzu yerle bir ediyor. Bugün de o çalkantılı günlerden biri olacak. Hayatınız bugün depresif ve son derece bıktırıcı olabilir. Bir yer değişikliği size iyi gelebilir. Aşk hayatınız bu olumsuzluklardan etkilenmeyecek. Hatta çok güzel şeyler de sizi bekliyor olabilir. Geleceğinizde ise kocaman harflerle UMUT yazıyor.

İkizler
Bugün sizin için iyi hissedebileceğiniz bir gün. Hedefleriniz konusunda kendinize güveniyorsunuz. Şu sıralar da bu konuda çok iyi gidiyorsunuz. Aklınızı toplamayı ve adımını sağlam atmayı düşünün. Arkadaşlarınızla aranızdaki sorunları düzelttiniz ama bu bir daha sorun olmayacağı anlamına gelmiyor. Dikkatli olmakta fayda var. Her özel sırlarınızı başkalarına hemen güvenerek açmayın. Daha sonra hepsi koz olarak size cephe alıyor.

Yengeç
Bugün bazı büyük değişikliklerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir arı gibi çalışıyorsunuz ama unutmayın ki bir yanda da sosyal hayatınız var. İşkolik olmanın yanında sosyal yaşamınız da dengelerseniz işler o zaman yoluna girecektir. Sevdiğiniz kişiyi arayarak ona bir akşam yemeğine davet edebilir ve gününüzü romantik bir şekilde bitirebilirsiniz. Bu size de ruh halinize de çok iyi gelecek.

Aslan
Çok sinirli bir güne uyanmış olabilirsiniz. Kendinizi bunalmış ve yalnız hissediyorsunuz. Neşeli bir role bürünecek haliniz bile kalmadı. Yanlış arkadaş seçimleri, kötü iş tecrübeleri, yediğiniz kazıklar canınızı çok sıkıyor. Depresyonda olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz ki bunda da çok haklısınız. Bugün çok önemli kararlar almanız gerekebilir. Mantığınızı arka plana atmadan dikkatli bir şekilde yol almalısınız.

Başak
Mali açıdan kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Attığınız adımlar size maddi olarak kuvvet veriyor. Başarınız sayesinde omuzlarınız da sürekli dikleşiyor. Ama aşk hayatında sıkıntılar baş göstermeye başlayabilir. Şu sıralar sevdiklerinizi çok ihmal ediyorsunuz. Bu konuda da muhtemelen onlardan şikayetler de duymaya başlıyorsunuz. Hayatta disiplin elbette çok önemli ama başa ailenizi ve sevdiklerinizi koymazsanız, disiplinli ama yalnız biri olarak ölebilirsiniz.

Terazi
Değişimden korkuyorsunuz ama değişmeniz gerektiğini de biliyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar sizden sürekli sert tepkiler görmekten yorulmuşa benziyor. En ufak değişikliklerde bile huzurunuz kaçıyor ve ortama ayak uyduramıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarla aranızdaki bağları güçlendirmek için değişime açık olmalı ve kendiniz de değişim yaratmalısınız. Bu sıralarda iş hayatınızda küçük pürüzler olabilir ama mali açıdan durumunuz kötü etkilenmeyecek.

Akrep
Bir konuda bilgi edinmek için şu sıralar büyük hırslar yaşıyorsunuz. Çok merak ettiğiniz ama çevrenizin sizden sakladığı bir şeyler var. Sarf ettiğiniz çaba bir sonuç verecek. Ama unutmayın ki öğrendiğiniz şey sizi mutlu etmek yerine yerle bir de edebilir. Bu sıralar bazı sağlık sorunları baş gösterebilir, aşk hayatınızda her şey yolunda. Fazla tutkulu ve kendinizi kaptırmış hissediyorsunuz. Onunla görüşmek için de güzel bir gün. Ayağa kalkın ve sevdiğinizi arayarak vakit geçirmek için güzel bir aktiviteye davet edin. Vizyona girmiş bir filme gitmek ya da sevdiğiniz bir kafeye gidip vakit geçirmek hoşunuza gidebilir.

Yay
Bugün işler sizin için biraz karmaşık. Beklenmedik bir haber alabilir ve hayatınızda köklü farklılıklar yaşayabilirsiniz. Üzücü olan şu ki bu sıralarda bir ölüm haberi almak olası. Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın ve ani hamlelerden uzak durun. Mali yönden bakıldığında, ani ve ciddi kararları almak için bugün çok erken. Bu yüzden mali konuları bir kenara itin ve duygusal konulara ağırlık verin.

Oğlak
Bugün sizin için şansın günü. Hayatınızda en çok önem verdiğiniz insanla mutlu bir birliktelik yaşıyorsunuz. Kimi zaman sorunlar olabilir ama bu sıralar biraz bencil davranıyor olabilirsiniz. Mali açıdan da işler yoluna girdi. Yatırım yapmak için iyi bir zamanlama olabilir. Yapacağınız yatırımlar tek ayaklı değil yayılımcı olsun. Yani hiçbir zaman tek bir yatırım yapmayın. Paranızı bölerek finansal riskinizi minimuma indirin.

Kova
Bugün iş hayatınız konusunda çok kötü hissettiğiniz bir gün. Kısa süre içerisinde ya işinizi kaybedeceksiniz ya da işsizsiniz. İş aramak için yoğun çabalar gösteriyorsunuz ama hiçbiri karşılık bulmuyor. Bu yüzden de mutsuzluğunuzun doruk noktalarını yaşıyorsunuz. Kendinizi bugün küçük de olsa bir şekilde ödüllendirin. Modunuz düşükse bir yürüyüşe çıkın ya da sevdiğiniz bir dondurmayı kendinize ısmarlayın. Kendinizi mutlu hissetmek için en çok etkisi olacak kişi yine sizsiniz. Her şey bir şekilde çözülecek ama bugün kötü bir gündesiniz.

Balık
Gününüz romantizm kokacak. Bugün güne çok tutkulu ve aşık hissederek uyanmış olabilirsiniz. Aşkı buldunuz ve işler son derece yolunda gidiyor. Bu kadar iyi olmasına siz de şaşırıyor olabilirsiniz. Aklınız bir karış havada, midenizde kelebekler uçuşuyor ve ayaklarınız yere basmıyor. Ama tüm bunlar olurken maddiyatı boşluyorsunuz. Kariyerinizde ciddi anlamda tökezleyebileceğiniz günlerdesiniz. Sağlık sorunları yaşayacak gibi durmuyorsunuz ama hava değişimlerine çok dikkat etmelisiniz.