16 Eylül günlük burç yorumları! Kovalar sorumluluklardan kaçmak isterken, Aslan geçmişiyle savaşacak

16 Eylül gününde burçların başlarına can sıkıcı şeyler daha çoğunlukta gelecek gibi görünüyor. Az sayıda burç bugün kendisini iyi hissedecek. Yengeç, aşk hayatıyla uğraşırken, Kova da sorumluluklarda epey bıkmış durumda. Aslan ise tutturmuş bir "geçmiş" gidiyor. İşte burçların günlük yorumları!

16 Eylül günlük burç yorumları! Kovalar sorumluluklardan kaçmak isterken, Aslan geçmişiyle savaşacak

16 Eylül gününde burçların başına ne gelecek? Çoğu burç bugün para ve aşk konusunda sıkıntıya düşecek. Boğa burcu güçlü görünmekten sıkılacak ve gözyaşları içinde sevdikleriyle dertleşmek için bir adım atacak. Kova için daha hassas ve yorucu bir gün yolda. İşte günlük burç yorumları:

Koç
Para konusunda endişelendiğiniz günler kapıya dayandı. Bugün ailenizden birisi ya da sevgiliniz sizi kızdıracak miktarda fazla para harcayabilir. Öfkelenmek yerine sebebini öğrenmeyi deneyin. Yaşadığınız maddi sorunlar gırtlağınıza kadar dayandı ama biraz sabretmek öfkenizi yatıştıracak. Aşk hayatınızda pek değişiklik yok, kendinizi bugün biraz yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Geçici bir süre bu hisleriniz devam edecek ama canınızı hemen sıkıp, yelkenleri suya indirmeyin.

Boğa
Sosyalleşmeye ihtiyacınız olduğunuz bir gündesiniz. Telefonu alın ve en yakın arkadaşınızı arayarak buluşma ayarlayın. İçinizdekileri tek başınıza atlatmayı artık bir kenara bırakın ve arkadaşınızla dertleşin. Güçlü görünmeye çalışıyorsunuz ama yalnız olmak zorunda değilsiniz. Her zaman güçlü olmak zorunda da değilsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olun ve duygularınızın içinizde büyük bir yük oluşturmasına izin vermeyin. Bu aralar güzel bir haber alabilir ve iş hayatınızı yoluna sokabilirsiniz.

İkizler
Son zamanlarda çok fazla tempolu bir hayat geçiriyorsunuz. Bugün sosyalliğe ara verin ve sakin bir gün geçirin. Küçük sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizin orta seviyede olduğu bir gün geçireceksiniz. Evden çalışma şansınız varsa oturup işlerinizi evden halledin ve arka planda sakin bir müzik açarak günü güzelce geçirin. Parasal anlamda işleriniz açılacak.

Yengeç
Kendinizi sevilmemiş hissedebilirsiniz. İlişkinizde taşlar yerine oturmuyor gibi bir ruh haline de bürünebilirsiniz. Ama muhtemelen gerçek bu değil. İlişki içindeki partnerinizin hayatı size göre daha dışa dönük ve tempolu olabilir. Bu onun sizi aldattığı ya da sevmediği anlamına gelmez, sadece daha çok arkadaş canlısı olduğu anlamına gelir. Oturup konuşmak için bir görüşme planlayın ve sorunları halledin. Bunun size çok iyi geldiğini göreceksiniz.

Aslan
Geçmişle sürekli bir savaş halindesiniz. Kendinizi bu konuda telkin etmeyi hiç denediniz mi? Geçmişte arkadaşlarınızla ya da sevgilinizle yaşadığınız ne varsa hiçbirini unutmuyor ve yeri geldiği anda çıkarıp yüzlerine vuruyorsunuz. İnsanlar geçmişin kötü yanlarından hoşlanmaz. Bu şekilde davranarak hayatınızı çıkmaza sokuyorsunuz. Belki bir yürüyüş, hafif tempolu bir koşu stresinizi yenmenize yardımcı olabilir. Mutlu bir gün olmayacak ama farkındalığınız artacak.

Başak
Bugün güne huzursuz kalkabilirsiniz. Sevmediğiniz bir kişi size karşı kötü bir tavır takınabilir. Moralinizi bozarak gününüzü o kişinin berbat etmesine göz yummayın. Mantığınız sizin her şeyiniz. Olabildiğince sakin olun ve yönünüzü başka şeylere çevirin. İş hayatınızda güzel şeyler olabilir, ama öncesinde büyük bir zorluk sizi bekliyor.

Terazi
Bugün sizin için çok önemli bir nesneyi kaybedebilirsiniz. Bu durum canınızı çok sıkacak. O yüzden planlı olmayı deneyebilirsiniz. Dağınıklık bu aralar hayatınızın bir parçası oldu ama bu durumdan da hiç memnun değilsiniz. O zaman bugün bir düzen günü olsun ve alışkanlıklarınızı iyi yönde değiştirin. Aşk ve para konularından bugün uzak dursanız iyi olur, çünkü ikisi de pek sizlik değil.

Akrep
Aşkı buldunuz diyebiliriz. Küçük tartışmalar yaşamış olabilirsiniz ama hepsi geçici. Partnerinizle uyumunuz çevrenizin de dikkatini çekiyor. Cesaret göstererek partnerinizle olan sorunlarınızı ona da anlatın. En ufak bir tartışmada dahi açık olun. Gizemli halleriniz birilerini tavlamaya yetiyor olabilir ama ilişkinizin devamı için gizemin ortadan kalkıp çok net şekilde kendinizi ifade etmeniz gerekir.

Yay
Çok stresli bir gün sizi bekliyor. Bugünü bir şekilde atlatacaksınız ama muhtemelen her bir yanınız gerim gerim gerilecek. Hayatınızda yeni bir kapı açılabilir. İş hayatınızda bazı sorunlar sizi bulacak ve belki de işsiz kalacaksınız. Ama enseyi karartmayın çünkü önünüze yeni fırsatlar da çıkabilir. Mümkünse bugün yalnız çalışın ve stresinizi başkalarından çıkarmayın. Meditasyon yaparak zihninizi boşaltmak da stres kontrolünüzde işinize yarayabilir.

Oğlak
Bugünün adını "KAVGA" koyabilirsiniz. Son zamanlarda aksilik peşinizi bırakmıyor. Agresif ve son derece alıngan bir gün geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek yerine daha bireysel ve rahatlatıcı aktivitelere yönelin. Bir kitap okuyabilir, yeni bir hobi edinebilir ya da internetten alışveriş yaparak kendinizi neşelendirebilirsiniz.

Kova
Bugün üzerindeki tüm sorumluluklardan kaçmaya çalışabilirsiniz. Bunda haklısınız da. Omzunuzdaki yük biraz ağır gelebilir. Ama bu yükleri de omzunuza kendinizin çıkardığını unutmayın. Öfkelendikçe daha da zarar gördüğünüz bir süreç yaşıyorsunuz. Bir planlama yapın ve bugün acele olmayan işlerinizi bir kenara bırakın. Öncelikli olanları hallederek yolunuza bakın.

Balık
Parasal yönden güzel gelişmelerin olacağı bir gündesiniz. Bir kariyer planlaması yapın ve hedeflerinizi doğru şekilde belirleyen. Plan her zaman işinizi iyi yönde etkileyemeyebilir ama yüzeysel bir plan hayat kurtarıcıdır. Bugün arkadaşlarınızdan biriyle tatsız olaylar yaşayabilirsiniz. Alttan alın ve konunun üzerine pek düşmeyin. İlerleyen günlerde bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.