14 Ekim Perşembe günlük burç yorumları! Koç gerginlikten patlayacak duruma gelirken, Akrep temizliğe boğulacak

Gerginlik, üzüntü, yalnızlık, yoğunluk ne ararsanız hepsi var. İşte 14 Ekim Perşembe günü burç yorumları! Akrep, Yengeç, Kova, Balık, Yay, Başak ve daha fazlası...

14 Ekim Perşembe günlük burç yorumları! Koç gerginlikten patlayacak duruma gelirken, Akrep temizliğe boğulacak

14 Ekim Perşembe gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Koç için bugün çok gergin bir gün olacak. İkizler uzun süredir istediği bir etkinliğin iptal haberini alarak mutsuzluğun dibini boylayacak. İşte 14 Ekim Perşembe günlük burç yorumları:

Koç
Bugün oldukça gergin hissedeceksiniz. Bu yüzden de can sıkıntısı ve hoşnutsuzluk eşlikçiniz olacak. Sabah saatlerinde bol bol hayal kuracak ve boş boş vakit geçireceksiniz. Ardından akşama doğru da eğlenceli fikirlerle buluşma ayarlamayı düşünebilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün iyi düşünün. Bazı fikirler aklınıza yatacak ve belki de mali olarak büyük bir kapı karşınıza çıkacak.

Boğa
Sinirden patlamak üzere olduğunuzu hissediyorsunuz. Büyük bir gerginlik üzerinize çullanmış gibi olabilir. Boğulmuş hissediyorsunuz çünkü nal rahatlayacağınıza dair bir bilginiz pek yok. Dikkatli olmazsanız yakınlarınızdan sinirinizi çıkarabilir ve ardından bundan büyük pişmanlıklar duyabilirsiniz. Bugün spor yaparak stresinizi, sinirinizi atabilirsiniz. Her türlü fiziksel aktiviteleri düşünebilirsiniz. Spor yapmak mutluluk hormonunuzun yükselmesine de destek olacaktır. Unutmayın ki mutsuz olarak bir günü harcamak için hayat çok ama çok kısa.

İkizler
Bu aralar gitmeyi çok istediğiniz bir etkinlik sizin kontrolünüz dışında ertelenmiş olabilir. Bunu kafanıza takmayın. Çünkü sizden kaynaklanan bir durum söz konusu olmadığı için bu konuda yapacak bir şeyiniz yok. Arkadaşlarınızla dışarı çıkıp eğlenebilirsiniz. Ertelenen etkinliğin gerçekten olması gerekseydi olurdu. Biraz pozitif düşünmeye ihtiyacınız var.

Yengeç
Son birkaç senede sizin ve seçtiğiniz yaşamın değiştiğini fark edebilirsiniz. İstemediğiniz birçok şey başınıza gelebilir. Hayatın akışı biraz da böyle değil midir? Kendinizi çok yıpratıyorsunuz. Geçen haftadan kalan sinir yükü hala üstünüze bir kene gibi yapışmış durumda. Sakin olun ve sinirlerinizi gevşetin. Partnerinizle bir gün geçirmek size iyi gelebilir. Duygularınızı kontrol altında tutun. Alışverişe çıkın ya da egzersiz yapın. Ruh durumunuza bu etkinlikler çok iyi gelecektir.

Aslan
Bugün bir tür planınız mı var? Faydalı bir ortamdan yana oyunuzu kullanmanız iyi olabilir. Çevrenizde sözlerine büyük güven beslediğiniz insanların sizi nasıl da yarı yolda bıraktığını görünce çok şaşıracaksınız. Gerçekleri kontrol etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Bu yüzden herkese güvenmeyin ve net olun. Unutmayın ki gerçek dostlar bir elin parmağını geçmeyecek kadardır. Çevrenizi daraltın demiyoruz elbette ama sırlarını çok az insanın bilmesi sizin yararınıza olacaktır.

Başak
Kötü rüyalarla gününüzü mahvedebilirsiniz. Muhtemelen bilinçaltınızda bazı çözümü sağlanamamış olaylar var. Bu da canınızı çok sıkıyor. Hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz ya da çeşitli endişelere sahip de olabilirsiniz. Sizin için sembollerin neler ifade ettiği çok önemli olabilir. Bu sıralar aile yakınlarınızdan birini kaybettiğinizin haberini alacaksınız ya da aldınız. Duygularınızı saklamayın ve açıkça ifade edin. Paylaşmak size büyük rahatlık sağlarken, saklamak sırtınıza sadece bir yük olacaktır.

Terazi
Ailenizden bir kişinin hastalığı sizi sarsabilir. Bu yüzden yüksek oranda endişeli olacaksınız. Dikkat sorunu da size eşlik edecek. Hasta olan kişi partnerinizse ona karşı sempati göstermeyi deneyin. Bu kişi bir iş ortağıysa daha ağır bir yükü sizin üstlenmeniz gerekecek. Hastalık çabuk iyileşecek ancak o süreçte büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte size biraz sabır ve sükunet gerekiyor.

Akrep
Bugün sizin için temizlik günü! Evinizde kapsamlı bir temizlik yapmaya karar vermiş olabilirsiniz. Bu yüzden de temizlik malzemeleri alışverişine çıkarak bugünü ferahlama günü ilan edeceksiniz. Mümkünse doğal olan şeylere yönelin. Çünkü ilaçlar bu sıralar sizin için sağlık açısından kötü olabilir. O yüzden de dikkatli olmalısınız. Bu sıralar küçük sağlık sorunları karşınıza çıkarsa üzülmeyin. Tedavinizi olun ve yolunuza devam edin.

Yay
Bugün midenizde kelebekler uçuşacak. Tam aşk havasında olduğunuz bir zamandasınız. Eşinizin ihtiyaçlarına karşı duyarlı olun ve sevgi dolu olmayı ihmal etmeyin. Romantik bir ortam hazırlayarak hem kendinizi hem de partnerinizi ödüllendirin. Kesinlikle gerginliğiniz azalacak ve küçük sorunlar da ortadan kalkarak mutlu bir ortam yaratabileceksiniz.

Oğlak
Bugün anneniz ya da çok yakın olduğunuz bir kadın arkadaşınızdan ziyaret alabilirsiniz. Gelecek olan kişi sizin tesellinize epey ihtiyaç duyacak. Bu yüzden de ona sevecen ve sıcak olsanız iyi olur. Çevrenizdeki insanlar için önemli bir dertleşme merkezisiniz.

Kova
Her zamanki geçtiğiniz yollarda trafik önceki günlere göre daha zorlayıcı olabilir. Sakin olun ve kaza yapmamaya çalışın. Arabanızla bir yere gitmek imkansız olabilir. Bugün planlarınızı dikkatle yapın ve yola çıkacağınızda yol durumlarını kontrol edin. Şansınız sizi terk etmiş gibi görünüyor. O yüzden mümkünse gününüzü evde geçirmekte fayda var. Bir müzik açın ve keyfinize bakın.

Balık
Doğanız gereği çok romantik birisiniz. Ama bugün duygusallıkla daha yakınsınız. Ağlamaya meyilli ve çok depresif bir ruh durumuna büründüğünüz için çevrenizden kimseyi görmek de istemiyorsunuz. Anlatamadığınız bazı dertleriniz varsa çözümü basit. Bir günlük tutun ya da kendinize bir mektup arkadaşı edinin. Bazı durumlarda en yakınınızdaki kişi ile konuşmak zor gelebilir. Hepsinin bir çözümü var.