13 Kasım günlük burç yorumları: Balık dünyayı kurtarmayı bırakacak, Oğlak çok güzel haberler alacak!

13 Kasım Cumartesi gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

13 Kasım günlük burç yorumları: Balık dünyayı kurtarmayı bırakacak, Oğlak çok güzel haberler alacak!

13 Kasım Cumartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 13 Kasım Cumartesi günlük burç yorumları:

Koç
Yaşadığınız hayal kırıklığının kaynağı, hassas ve dürüst görünen ama aslında iki yüzlü davranan insanlar. Sürekli bir yapmacıklıklar yaşanıyor ve hepsine kanıyorsunuz. İnsanları sorgulamaya başlayın ve gardınızı artık yüksek tutun. İnsanlara hak ettiği değerin fazlasını hiçbir zaman vermeyin. İşlerin daha da yoluna girdiğini göreceksiniz.

Boğa
Bugün çevrenizdeki kişilerle eğlenin. İlerleyen yıllarda gerçekleştirmek istediğiniz hayallerinizden bahsedin. Duygularınız her zaman hayal gücünüze bağlıdır. İdeallerinizi ulaşmak için zekanızı kullanın. Planlar yapın ama aksatmamaya özen gösterin. Dikkatli birisiniz ve bu yüzden de gözünüzden pek fazla şey kaçmıyor.

İkizler
Rekabetçi bir yöne sahipsiniz. Bu da bugün işinize yarayabilir. Güçlü bir yönünüzün olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugün bir arkadaşınızın yaşadıklarına şahit olabilirsiniz. Duygusal olarak konuya yaklaşmadan önce mantık çerçevesinde değerlendirmeyi deneyin. Açık ve net bir şekilde size sunulan argümanlar olabilir. Mantıklı bir değerlendirme yaptığınızda işlerin farklı bir yöne evrildiğini görebilirsiniz.

Yengeç
Şu anda nerede olduğunuzu ve nerede olmak istediğinizi iyi düşünün. Hayal kurmayı seviyorsunuz ama iş adım atmaya gelince sürekli bir erteleme peşine düşüyorsunuz. Hangi yolda gideceğiniz konusunda kararsızsanız, başkaları bu süreçte sizin hakkınız olanları elde edebilir ve onlardan faydalanabilir. Arzularınızı körükleyecek güce sahipsiniz. Bunları hayata geçirmenin zamanı da geldi.

Aslan
Gerçekleşmesini istediğiniz bir şeyin ucuna geldiniz. Bu noktada sakın pes etmeyin ve adımınızı ona göre atın. Bugünlerde bazı üzüntülü anlar yaşayabilirsiniz. Tuttuğunuz bir takım yenilebilir, birikiminizi kaybedebilirsiniz, aşk hayatınızda her şey berbat olabilir. Bu nedenle olumsuz duygulara hazır olun. Üzücü şeyler yaşayabilirsiniz.

Başak
Bugün bazı ciddi kararlar almak için önemli bir zamandasınız. Alacağınız kararlar kritik bir öneme sahip olacak. Üzerinde adınızın yazılı olduğu bir hediye alabilirsiniz. Aşk hayatında sonunda şansı elde edeceksiniz. Bu durum sizi çok şaşırtabilir ama bu kez her şey yolunda gidecek. Yeter ki yapılması gerekenin farkına varın.

Terazi
Bugün kendinizi yalnız ve kimsesiz hissedebilirsiniz. Bir destek arıyorsunuz ama tutunduğunuz her dal kırılıyor. Arkadaşlarınızla ciddi sorunlar yolda. Ailenizden destek bulmak istiyorsunuz ama o cephede de beklenmedik sorunlar var. Maddi açıdan bazı belirsizlikler yaşamak canınızı çok sıkıyor. Bu yüzden artık adım atıp sorumluluk almalısınız. Yakın zamanda bu pasif duruşunuz başınıza ciddi belalar açabilir ve aşk hayatınızın bitmesine neden olabilir. Özgüvenli olmayı deneyin.

Akrep
Bugün odak problemi yaşayacaksınız. Bir konuya uzun süre odaklanamayacaksınız. Çünkü bazı sorunlar sizi bekliyor. Bir iş değişimi, arkadaş kaybı ya da şehir değişikliği yaşayabilirsiniz. Yeni bir düzene alışmak zorunda olmak içinizi sıkıyor. Hayata karşı net bir duruşunuz yok. Birilerinin sizin işlerinizi halletmesini bekliyor ve onların gölgelerinde dinleniyorsunuz. Artık kendinize ait bir gölge oluşturma zamanı geldi. Her şeyden kaçarak bir şeyler elde edemezsiniz. Sadece zamanınızı boşa harcıyorsunuz.

Yay
İnsanların sizi kırmasından dolayı o kadar bıkmış durumdasınız ki, tam olarak kendinizi açamıyorsunuz. Ruhunuzda başkalarından sakladığınız bir nokta var. Bu noktayı da sadece güvendiğiniz ve sevdiğiniz kişiye açmak isteyebilirsiniz. Hassas bir kalbe sahipsiniz. Bu hassas kalbinizi de gerçekten hak eden kişiye saklamalısınız. Doğru yoldasınız.

Oğlak
Eğitim alanında güzel bir haber alacaksınız. Bir kursa bağlayacak olabilirsiniz. Bu sıralar bedensel olarak çok yorulacaksınız. Çünkü yakın zamanda sevdiğiniz bir kişinin taşınma sürecine destek olmanız istenebilir. Elinizi taşın altına koyun ve sevdiklerinize destek olun. Bu arkadaş çevrenizle olan bağı daha da güçlendirmenize yardımcı olacak.

Kova
Bugünlerde çevrenizdekilere anlam veremiyor olabilirsiniz. Bir yakın bir uzak ilişkiler canınızı sıkıyor. Sürekli olarak kendinizi anlatmak ve açıklamak zorunda hissediyorsunuz. Yeni arkadaşlıklar kurmak istediğinizde de aradaki duvarı yıkamıyorsunuz. Kendinizi depresyonda hissedebilirsiniz. Keyif alacağınız aktivitelere yönelin.

Balık
Evinizde ve iş yerinizde çevreci davranışlarda bulunuyorsunuz. Geri dönüşüme katkı sağlamak sizin için bir felsefe. Bu yönünüz dolayısıyla da hep takdir alacaksınız ve almaya da devam edeceksiniz. Biraz kafa karışıklığı yaşadığınız bir gün geçirebilirsiniz. Fark yaratmak istiyorsunuz ama bu pek mümkün olmuyor. Sorun sizde değil sadece çevrenizde. Kendinize yönelin ve dünyayı kurtarmaya çalışmayın.