13 Eylül gününde burçların bahtına ne çıktı? İşte günlük burç yorumları

13 Eylül gününde burçları neler bekliyor? Balık tutumlu olmayı yavaş yavaş öğrenmeyi deneyecek, oğlak için keşif ön planda olacak, başak bu sıralar tam işkolik oldu. İşte en güncel burç yorumları!

13 Eylül gününde burçların bahtına ne çıktı? İşte günlük burç yorumları

13 Eylül gününde burçları neler bekliyor olacak? Bütün burçlar arasında en depresif olan Balık biraz daha durumu toparlayacak. Tutumlu olmayı öğrenirse daha da iyi olacak tabi. Boğa birçok sorunla karşı karşıya gelirken, yengeç de kendi davranışlarını sorgulayarak bir çözüme kavuşturma çabasında olacak. 13 Eylül günlük burç yorumları:

Koç
Hiç beklemediğiniz bir olayla sarsılabilirsiniz. Kendinizi bir çıkmaza girmiş gibi hissedeceksiniz. Ama hemen telaşa kapılmayın. Sakinliğinizi koruyun. Bugünler biraz zorlayıcı olacak ama sonu mutluluk ile bitebilir. Aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz a artık aldatma olayını aklınızdan atın. Her sorunda 'Biri mi var?' derseniz ilişkinizi berbat edebilirsiniz..

Boğa
Hayatınızın anahtar kelimesi bu aralar 'çalışmak'. Kısa vadede karşınıza bir sorun dağı gelebilir. Ama siz hepsinin üstesinden gelebilecek yapıda bir kişisiniz. Moralleri bozmadan sakin kalmayı sürdürün. Telaşa kapılmaya meyillisiniz ama bunu kontrol edebilirsiniz. Göreyim sizi!

İkizler
Çok uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Geçmişten konuşup güzel anıları yad etmenin tam da zamanı. Manevi yönünüze bu çok iyi gelecek. Maddi açıdan keyfinizin yerine gelmesi kısa vadede pek mümkün görünmüyor. Çeşitli sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Yengeç
Aşk hayatınızda bugün pozitif şeyler yaşayabilirsiniz. Empati duygunuz çok yüksek ancak duygularınız sebebiyle karşınızdaki kişiye çok yükleniyorsunuz. Bu yüzden de ilişki hep depresif bir yöne gidiyor. Bu huyunuzu değiştirdiğinizde ilişkinizin daha da düzene girdiğini görebileceksiniz.

Aslan
Liderlik ve her şeyi kontrol altında tutma isteğiniz sizi perişan ediyor. Yanınızdaki insanlara baskı kurmaya çalıştığınız için yalnız kalıyorsunuz. Bu hayatın kaptanı siz değilsiniz. Herkesin bir hayatı olduğunu unutmayın ve bireysel alanlara, kişisel özgürlüklere alan tanıyın. Parasal olarak parlak bir döneme giriyorsunuz, aşk hayatınız ise tek kelimeyle berbat.

Başak
Başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayabilir. Şu sıralar iş hayatınızda yoğunluk haf safhaya çıkmış durumda. Bu yüzden de bitkin ve yorgun hissediyorsunuz. Ama hepsi geçici. Rahatladığınızda kendinizi strese sokmanızın gereksizliğini daha da yakından hissedeceksiniz.

Terazi
Çok fazla zorlukla başa çıkıyorsunuz. İncindiğinizde, kırıldığınızda, kızdığınızda hep içinize atıyorsunuz. Bu da hep gergin ve agresif tavırlar sergilemenize sebep oluyor. Konuşabilen tek canlılar olarak neden karşınızdakine derdinizi anlatmıyorsunuz? Böylece daha mutlu hissedeceksiniz ama bunun henüz farkında değilsiniz. Aşk hayatınız ve arkadaşlıklarınız bu durumunuzu düzelttiğinizde daha güzel olacak emin olabilirsiniz.

Akrep
Etrafınızdaki insanların sizi anlamadığını düşündüğünüz bir gündesiniz. Aslında güne biraz enerjik başladınız ama duygu durumunuz bugün sallantılı. Kendinizle ilgili fark etmediğiniz bir detayı şu sıralarda fark edecek olabilirsiniz. Başkalarını nasıl yavaş yavaş tanıyorsanız kendinizi de aynı şekilde yavaş yavaş tanıyorsunuz. Bu yüzden şaşırmayın ve akışına bırakın. Bir arkadaşınız bu sıralarda sizden borç isteyebilir.

Yay
Hayatınızda büyük şaşkınlıklar yaratacak haberler alabilirsiniz. Bu sıralar bazı sağlık sorunları ile boğuşuyorsunuz. Ciddiye alınacak sorunlar olmayabilir ama bu yüzden çok endişe yaşıyorsunuz. Sakin olun ve durumunuzu buna göre değerlendirin. Öfkelenmek yerine bazı şeylere çözüm aramak çok daha yararlı olabilir.

Oğlak
Oğlak burçları için bugün keşfetmek kelimesi ön planda olacak. Arkadaşlarınızla yeni kafeler keşfedebilir, seveceğiniz yeni bir müzik keşfedebilir ya da gittiğiniz yerde hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Gün içerisinde arkadaşlarınızla bazı sorunlar sizi bekliyor olabilir. Sakin kalıp tartışmalardan uzak durun.

Kova
Mali durumunuzu toparlamaya çalışıyorsunuz ama bugün pek istediğini gibi olmayabilir. Yine de motivasyonunuzu yok etmeyin. Endişelerinizi bir rafa kaldırın ve havanızı değiştirecek şeyler yapın. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Yalnız kalmanız pek iyi olmayabilir çünkü fikirler aklınıza doluştuğu için daha da üzülebilirsiniz.

Balık
Bugün sizler için işler çok tıkırında olabilir. Sevdiğiniz kişi sizi arayarak aşkını ilan edebilir, bir arkadaşınız sizi özlediği için hattın ucunda bekliyor olabilir. Kısacası sizi mutlu edebilecek her şey başınıza gelebilir. Bu yüzden gününüzü berbat edecek şeylerden uzaklaşın. Parasal olarak har vurup harman savurduğunuz sıralardasınız ama sonrasında acısını çekebilirsiniz. Tutumlu olmayı öğrenin.