13 Ekim günlük burç yorumları! Balık ihanetle, Yengeç ise vefasızlıkla sarsılacak

13 Ekim Çarşamba gününde burçların başına birçok olay gelecek. Yengeç, yaşadığı zor süreçte arkadaşlıklarının gerçek yüzüyle karşı karşıya kalırken, Balık ihanetin soğuk yüzüyle karşılaşacak. Boğa ise odaklanmakta zorluk yaşarken, Koç keyifsiz bir gün geçirecek. İşte tüm burçların günlük yorumları!

13 Ekim günlük burç yorumları! Balık ihanetle, Yengeç ise vefasızlıkla sarsılacak

13 Ekim Çarşamba gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Balık aldatıldığını anlayacak, Yengeç ise arkadaşlıklarını sorgulayacak. Boğaya kimse bugün bir şey sormasın çünkü odaklanma sorunu yaşayacak. İşte 13 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları:

Koç
Hiçbir şey yapmak istemeyeceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden kendinizi pek zorlamayın. Dışarıdayken temel ihtiyaçlarınız için alışveriş yapmak isteyeceksiniz. Keyifli bir günde değilsiniz. Bu yüzden de muhtemelen televizyon karşısında vakit geçirerek günü bitireceksiniz. Böyle zamanlarda suçluluk hissetmeyin. Kendi kendinize kalmak istiyorsanız kalın ve keyfinize bakın. Sakin olmak, rahatlamak ve en önemli bugünün geçici olduğunu düşünmek size iyi gelecektir.

Boğa
Bugün odaklanma sorunları yaşayabilirsiniz. Kitap okurken ne okuduğunuzu anlamayabilir ya da izlediği bir programa odaklanamayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek için güzel bir gün. İş konusunu bugün pas geçin. Çünkü mantıklı kararlar almak ya da ciddi konulara eğilmek için iyi bir günde değilsiniz. Küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Üstesinde gelmek zor olmayacak ama dikkatli olmakta fayda var. Birilerini kırmamak için dilinize sahip çıkmalısınız.

İkizler
Çevrenizdekiler para konusunda üzerinize çok geliyor. Arkadaşlarınızla özel konularda konuşmayı seviyorsunuz ama bir güven ortamının oluşup oluşmadığından emin olmalısınız. Tavsiyenizi bugün çok isteyen olacak ama kimse size tavsiye vermeyecek. Biraz yalnız hissedebilirsiniz. Ama bu sizin elinizde olan bir durum değil. En azından kendi kendinizin hocası olabilir ve alacağınız kararları uzun uzadıya düşünebilirsiniz. Bugün şanslı bir gündesiniz.

Yengeç
Bugünlerde çok ciddi kararlar almanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla görüşmek isteyeceksiniz ama hepsi meşgul olacaklar. Zor bir dönemde geçiyorsunuz ve kendinize yakın olduğunu sandığınız dostlarınızın birer hiç olduğu gerçeğiyle yüzleşeceksiniz. Bencil, umursamaz tavırları sizi çok şaşırtacak ve verdiğiniz değere bin pişman olacaksınız. Bu arkadaşlarınızla muhatabı kesme zamanınız geldi de geçiyor bile.

Aslan
Bugün muhtemelen kendinizi güçlü, sağlıklı ve çok enerjik hissediyorsunuz. Sırtınıza alabileceğiniz yükten daha fazlasını almaya çalıştığınız için yorgun düşeceksiniz. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Hissettiğinizden daha fazlasını istemeyin. Bu sırtınıza yük olacak ve başınızı boşu boşuna ağrıtacaksınız.

Başak
Bugün romantizm dolu olabilirsiniz. Tutku ve aşkın yüksek olduğu bir gün sizi bekliyor. Bu nedenle partnerinizle aranızdaki buzları eritmek için tam günündesiniz. İlişkinizi sürekli arka plana atıyorsunuz. Bu da aradaki heyecanı söndürüyor. Arkadaşlarınıza ayırdığınız vaktin yarısını sevdiğiniz kişiye ayırsanız işler çok daha kolay olacak ama maalesef bunu pek tercih etmiyorsunuz. Yarına kadar beklemeyin ve telefonu kaldırıp hemen sevgilinizi arayıp bir buluşma ya da güzel bir akşam ayarlayın.

Terazi
Bugün evinizde vakit geçirmek isteyeceksiniz. Evde olmak size daha mutlu hissettirecek. Sosyalleşmek istiyorsanız arkadaşlarınızı evinize davet edebilir ve eğlenceli bir güne merhaba diyebilirsiniz. Kutu oyunları, dedikodular bu akşam havada uçuşacak gibi görünüyor. Yalnız kalmak da bir tercih olabilir. Ama ne olursa olsun bu akşam evinizde huzurlu hissedeceksiniz.

Akrep
Dışarıda bugün çok işiniz olabilir. Yorgun olacağınız bir gün olacak. Çok fazla arama yapabilir, fazla insanla görüşebilirsiniz. Bu yüzden de sinirli olacaksınız. Sevdiklerinize bu yönünüzü yansıtmamak için çalışın. Çünkü onların bir suçu yok. Temiz hava almak için kısa bir yürüyüş yaparak gerginliğinizi atabilirsiniz. Bu sizi sakinleştirecek ve aklınızın başın gelmesine yardımcı olacak.

Yay
Şansınız bugün yaver gidecek. Yiyecek ve içeceklere olan düşkünlüğünüz nedeniyle kendinizi biraz rahatsız hissedeceksiniz. Düşünmeden yemek yemeği bırakmalı ve bir düzene girmelisiniz. Bugün sakin bir gün geçirmeniz gerekiyor. Yoğun bir sürece girmek üzeresiniz. O yüzden basit işlerinizi bugün halledin ve sonrasında sıkışmayın.

Oğlak
Aklınıza takılan bazı konular var. Çevrenizdekilerin yalan söylediğini düşünebilirsiniz. Aldatılmaktan korkuyorsunuz ve bu sıralar karşınıza çıkan bazı işaretler bunu ima ediyor. Size çok uzak gelen bazı şeyler artık hayatınızı altüst etmeye başlamış olabilir. Hayat da tam olarak böyle bir şey. O yüzden sadece siz sorunlar yaşıyormuşsunuz gibi düşünmeyin.

Kova
Bugün beklenmedik bazı toplantılarla karşılaşabilirsiniz. Birisinin arkanızdan konuştuğuna eminsiniz ama kim olduğunu bulamıyorsunuz. Arkadaş ortamınızda küçük oyunlara başvurarak, güvenmediğiniz kişiyi ortaya çıkarabilirsiniz. Ama bu sizin için sarsıcı olabilir. Dedikodular nedeniyle hayatınızda kötü günler geçirebilirsiniz. Ciddi güven sarsılmalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Balık
Aşk hayatınız altüst olabilir. Partnerinizle bir ayrılık süreci yaşayabilirsiniz. Bu yüzden karışık duygular içinde olabilirsiniz. Kendinize biraz zaman verin. Bu süreçte arkadaşlarınızı özleyeceksiniz. Güvensizlik yaşayabilirsiniz. Güçlü olmayı deneyin ve hayatın sonu olmadığının farkına varın. Herkesin yaşamında kötü şeyler olabiliyor. Bugünler de geçici olacak.