12 Ekim gününde burçların başına neler gelecek? Yengeç yakınını kaybediyor, Aslan sorumluluk altında eziliyor

12 Ekim Salı gününde bazı burçlar için harika olaylar gelişirken, bazı burçlar kötü bir gün geçirecek. Yengeç, bir yakınının ölüm haberiyle sarsılacak, Aslan ise sorumlulukları altıdan ezim ezim ezilecek!

12 Ekim gününde burçların başına neler gelecek? Yengeç yakınını kaybediyor, Aslan sorumluluk altında eziliyor

12 Ekim Salı gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Yengeç bir yakınını kaybetmenin etkisiyle sarsılırken, Balık ise saflığı bırakıp kendine gelmeyi öğrenecek. İşte 12 Ekim Salı günlük burç yorumları:

Koç
Ailenizle ilgili büyük sorunlar yaşayabilirsiniz ama sizden bir aile ferdi büyük bir yardım isteyecek. Bu nedenle her zamankinden daha büyük bir fedakarlık yapmanız gerekebilir. Sakin ve odaklanmış bir gün geçirmelisiniz. Önünüze bazı sorunlar çıkacak ve bu sorunları ele almak da size düşecek. Karar aldığınızda başkalarıyla paylaşmaktan geri durmayın. Tavsiye verilmesi gerekiyorsa verin, insanların sizden beklediği şey tam olarak bu olabilir.

Boğa
Bugün seyahate çıkabilirsiniz. Ancak bu acil bir seyahat olacak. O nedenle her şeye hazırlıklı olun. Önünüze iş, ticari konular, yasal belgeler, ödevler, yatırımlar gibi birçok konuda sorunlar gelebilir. O sebeple sakin olun ve sinirlerinize hakim olun. Muhtemelen bugün pek bir konu yetiştiremeyeceksiniz ve buna canınız çok sıkılacak. Bu konuda da sonuna kadar haklısınız ancak plan ve program sizden çok uzak olan iki kelime gibi duruyor.

İkizler
Biri size yatırım için tavsiye verebilir ve cesaretlendirebilir. Ancak yatırımlarını kişisel olarak almalı ve mantıklı kararlar almalısınız. Dolduruşa gelmeyin ve pişman olacağınız hamleler yapmayın. Ailenizle aranızdaki sorunları aşacaksınız. Hatta bu sıralar her zamankinden daha fazla birbirinize yakın olacaksınız. Çok merhametli olduğunuzu çevrenizdeki insanlar sürekli söylüyor. Bu sebeple de ortamda sevilen biri olmaya devam ediyorsunuz.

Yengeç
Fiziksel olarak enerjinizin tavan olduğu bir gündesiniz. Enerjinizi atmak için spor yapmayı deneyebilir ya da dışarı çıkıp istediğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz. Geçici olarak agresiflik yaşayabilirsiniz. Bir yakınınızı kaybettiğinize dair haberler alabilirsiniz. Bu durumda ayakta kalmaya çalışın ve güçlü olun. Çevrenizin size ihtiyacı var ve bu nedenle de kendinizi bırakmayın.

Aslan
Sorumluluklarınızın ağırlığı altında ezildiğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Birisine söz vermiş olabilirsiniz ama kendinizi bitkin hissettiğiniz için hiçbir yere gitmek istemiyor ya da hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz. Partnerinizle bazı sorunları aştınız ama hala aşılması gereken bazı eşikler var. Karşınızdaki insanlara hislerinizden bahsetmekten korkmayın.

Başak
Bugün en yaratıcı olduğunuz günlerden birindesiniz. Muazzam bi enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Bu da işlerinizde olumlu etkiye neden olacak. Çalışmayı bir yana bırakın ve bugün aklınızdakileri gerçeğe dönüştürmek için çaba harcayın. İçgörüleriniz hızla tükenirse ve bir engelle karşılaşırsanız hayal kırıklığına uğramayın ve kendinizi zorlamayın.

Terazi
Bugün toplumun önünde olacağınız bir gün yaşayacaksınız. Ders veriyorsunuz ya da bir organizasyonda başı çekiyorsunuz. Buna benzer bir olayda kendinizi çok önemli hissedeceksiniz. Sorunlar ile karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreç sizi bekliyor. O nedenle sakin olun ve serinkanlılığınızı koruyun. Parasal anlamda iyi bir günde değilsiniz. O yüzden yatırım gibi ciddi kararlar almaktan uzak durun.

Akrep
Zamanınız epey bir kısıtlı olacağı için bugün çok fazla iş yükünüz olacak. Bazı yolculuklara çıkmanız gerekebilir. Partnerinizle de bir yandan sorunlar yaşıyorsunuz ve mali açıdan pek parlak bir tablo çizmiyorsunuz. İşlerinize odaklanıp yükünüzü hafiflettiğiniz anda, sevdiğiniz kişiyle bir görüşme ayarlayın ve sorunları çözmek için adım atın.

Yay
Beklenmeyen masraflar bugün karşınıza çıkabilir. Evinizle, arabanızla ya da herhangi bir nedenden dolayı bir masrafla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden de canınız epey sıkılıyor. Bütçenizi dengeleyecek bir plan yapmazsanız, bu ay sonunda ciddi bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kenara ayırabileceğiniz küçük bir miktar da olsa paranızın olması iyi olabilir.

Oğlak
Partnerinizle ciddi sorunlarla boğuşuyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin sürekli somurtkan olması ve mutsuzluk hali sizi de bunaltmış olabilir. Muhtemelen yaptığınız bir şey var mı diye merak ediyorsunuz. Bu mutsuzluğun sebebi siz olmayabilirsiniz. Tahmin yürütmek yerine oturup konuşun ve derdini sorun. Endişe besliyorsunuz ancak konuşmadan sorunları çözmeniz de pek olası görünmüyor.

Kova
Bu sıralar çok fazla sosyal yaşantıyla ilgileniyorsunuz. Ama bu kendinizi kötü hissettirebilir. Sağlıklı beslenmeyi tamamen rafa kaldırdınız. Egzersizi bıraktığınız da söylenebilir. Sağlığınızı geri kazanın ve belli bir düzene girmeyi deneyin. Tempolu bir yürüyüş, yoga, boks gibi etkinlikler yapabilir, forma rahatlıkla girebilirsiniz.

Balık
Arkadaşlarınız ve sevgiliniz, sizin iyi huylarınızdan istifade edebilirler. Çok saf bir yapınız var bu sebeple bazen kullanılıyor olabilirsiniz. Başkaları tüm sorunlarını adeta bir Güzin abla gibi gelip size anlatıyor. Sürekli herkes sizinle konuşmak istiyor ama siz de birileriyle konuşarak rahatlamalısınız. Yardım istendiği anda koşmak zorunda değilsiniz. İşiniz varsa buluşmaları erteleyin ve kendinizi yıpratmayın.