11 Eylül burç yorumları! Bugün Akrep ya da Balık burcunun yerinde olmak istemeyeceksiniz

11 Eylül gününde sizin burcunuzu neler bekliyor? Balık burcu için yetişkin olmanın farkına varma günüyken, Kova burcu için işler hızla yoluna giriyor. Akrep burcu da aşk hayatında hatalar yapmaya çok meyilli olacak. İşte günlük burç yorumları!

11 Eylül burç yorumları! Bugün Akrep ya da Balık burcunun yerinde olmak istemeyeceksiniz

11 Eylül gününde burçları neler neler bekliyor! Burçlar için bugün genel anlamda can sıkıcı olaylar olacak. Bugünden en mutlu çıkacak burç ise Kova olacak. Balık burcu için sorumluluk almanın artık vakti geldi. İşte burçların başına gelecekler!

Koç
Güne bugün çok enerjik başlayacaksınız. Harekete geçin ve gününüzü güzelleştirecek şeylere kafa yorun. Her şeye karşı büyük tutku besleyeceksiniz. Kendinizle daha fazla zaman geçirerek duygularınızı ve yeteneklerinizi dinleyin. Bugün aşk açısından da harika bir gün olacak. Uğursuzluk zincirini kırıp atmaya başladınız.

Boğa
Bugün genel olarak güne sakin uyandınız ancak tüm günün böyle geçmeyeceğini söylememiz gerekecek. Sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilir ve sevdiklerinizi kırabilirsiniz. Ama bunu yapmamak için direnin. Çünkü daha sonra yıktığınız köprüleri onarmak çok zor olacak. Özel hayatınızda problemler yaşıyorsunuz ama bu tamamen sizden kaynaklanıyor. Sevdiğiniz kişiye dürüst olun ve adım atın. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek.

İkizler
Yeni bir başlangıç sizin için en güzel hediye olacak. Duygu durumunuz bugün sizi birbirinden farklı kişiler gibi gösterebilir. Bir gülüp bir ağlayabilirsiniz. Ama sallantılı bir süreçten geçiyorsunuz. Hedeflerine odaklanıp duygudan çok mantık gerektiren işlere yönelin.

Yengeç
Bugün hayatınızda hataya yer yok. Kendiniz olun ve yanlış yapmayın. Bugün bireysel aktivitelere yönelin. Aşk hayatınızda iyileşmeler olacak. Aşka küsmeyin ve kapıları kapatmayın. Bir yakınınız size zarar verebilir. Ama bunu bilerek yapmayacaktır.

Aslan
Bugün huzursuz bir güne uyandınız. Ancak bu olumsuz durumu tersine çevirmek sizin elinizde. Maddi açıdan güzel bir haber alabilirsiniz. Evde vakit geçirmeyin ve dışarı çıkıp arkadaşlarınızla sosyalleşin. Duygularınızın zihinsel süreçlerinizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Başak
Bugünün anahtar kelimesi sizin için tutku. Uzun süredir içinizde sakladığınız duyguları karşınızdaki kişiye artık açıklama vakti. Hayatınızın birçok alanında yeni başlangıçlar oluyor. Bu yüzden aşk hayatınızdaki değişimi de ertelemeyin. Artık kendinize eziyet çektirmeyin.

Terazi
Bugün başkaları değil kendiniz için yaşayın. Bir film açabilir, hafif tempolu bir yürüyüşe çıkabilir ya da sevdiğiniz bir restoranda ziyafet çekebilirsiniz. Bu süreçte hayatınızda nasıl bir yol izlemek istediğinizi düşünün. Kendinize ir yol haritası çıkartmak için bundan daha iyi bir gün olamaz.

Akrep
Bugün duygularınız mantığınızın gölgesinde kalacak. Bu yüzden de her şeye daha rasyonel yaklaşacaksınız. Aşkın hayatınızda gereksiz olduğunu düşünebilirsiniz. Sakın sonradan pişman olacağınız bir şey yapmayın ve bugünü sakince atlatın. İşleri lehinize ilerletmek için keskin zihinsel güçlerinizi kullanın.

Yay
Bugün sizin için çok kötü bir gün olabilir. Ailenizle küçük problemler yaşıyorsunuz. Bu sorunların tamamen onlardan kaynaklandığını düşünebilirsiniz. Ama her tartışma iki tarafın da hatasından olur. Bu yüzden hatalarınızla yüzleşin ve adım atmak için harekete geçin. Harcamalarınızı kontrol altında tutun.

Oğlak
Bugün biraz agresif olabilirsiniz. Bu yüzden arkadaşlarınızla buluşmayı erteleyin. Yakın bir zamanda işinizle ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Ciddi yatırımlar yapmak için pek de iyi bir gün değil.

Kova
Bugün kendinizi çok şanslı hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik şeyler olabilir. Kendinizi hislerinize karşı kapatmayın. Kimse sizi anlamıyormuş gibi görünebilir. Ama bu hissinizin yanlış olduğunu bilmelisiniz. Çevrenizde çok sevilen birisiniz ve bunun keyfini çıkarmalısınız.

Balık
Düşüncelerinizin çok yoğun olduğu bir gündesiniz. Bazen ortada hiçbir neden olmasa bile acı çekmekten keyif alıyorsunuz. Ama hayat böyle gitmez. Başınızı ellerinizin arasına alın ve yetişkin biri olduğunuzun farkına varın. Hayatınız boyunca hep sorumluluklardan kaçamazsınız.