10 Eylülde burcunuzun bahtında ne var? İkizler için felaket günlerden biri olurken, Boğa işleri yoluna koyacak

10 Eylül gününde sizin burcunuzu neler bekliyor? Şimdiden söylemekte fayda var ki kimse Aslan ve İkizler burcunun yerinde olmak istemeyecek. Büyük sorunlar yaşayan burçların yanında işleri yoluna koyan burçlar da elbette olacak. İşte günlük yorumlar!

10 Eylülde burcunuzun bahtında ne var? İkizler için felaket günlerden biri olurken, Boğa işleri yoluna koyacak

10 Eylül gününde burçların başına neler neler gelecek! Genel olarak çoğu burç bugün farklı hedefler için güne başlayacak. Aslan için maddi açıdan zor kararlar almanın günü. Koç bugün aile üyeleriyle sıkıntılar yaşayacak. İşte burcunuzun başına gelecekler ve ruh haliniz!

Koç
Bugün aileniz özellikle evde çalışma konusunda size karşı dürüst olmayabilirler. Çeşitli mazeretler üreterek keyfinizi kaçırabilirler. Ama bunlara takılıp gününüzü etkilemeyin. İşleri çok fazla kafanıza takmayın ve hoşlanacağınız şeyler yapın. Başkalarıyla onların hayatlarından konuşmayı seviyorsunuz. Ama bugün o gün değil. Karşınızdakilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. O yüzden kişiler sohbetlerden arının. Spora ağırlık verin çünkü ilerleyen günlerde kilonuzdan şikayet etmeye başlayabilirsiniz.

Boğa
Bugün yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İş konusunda verimli olacağınız bir gün olacak. Sosyalleşme konusunda ise zayıf olacağınız bir güne merhaba dediniz. Odaklanma probleminiz var ama bu da stresinizden kaynaklanıyor. Keyfinizi bozan ne varsa üzerine gidip sorunlarınızla yüzleşin. Duygularınızın yara almasından korkuyorsunuz ama hayatta her şey mutluluk üzerine kurulu değil. Mutsuzluk da sevdikleriniz varsa güzel gelebilir. Yatırım yapmaktan uzak durun ve paranızı kontrollü harcayın.

İkizler
Bugün birçok sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz. Teknoloji ile çok ciddi bir imtihan verebilirsiniz. Sinirleriniz yıpranabilir. Sakin kalıp stresinizi düşürmeye bakın. Aile ve aşk hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz ama geçici. Parasal cephede de yüzünüz bugün değilse bile yakın sürede gülecek merak etmeyin. Yolunuza bakın ve hedeflerinizden sapmayın.

Yengeç
Bugün arkadaşlarınızı ya da sevdiklerinizi çok özlediğinizi fark edeceksiniz. Duygu yoğunluğuyla başa çıkmakta zorlanacağınız günlerden biri olacak. O yüzden mendili yakınınızda bulundurursanız iyi olur. Fırsatınız varsa yakınlarınızı ziyaret edin ve özlem duygunuzu giderin.

Aslan
Bugün mali meseleler canınızı çok sıkacak. Bir yakınınız beklenmedik masraflarla karşılaşabilir ve bu kişi sizden borç isteyebilir. Yardımcı olmak istiyorsunuz ancak vereceğiniz borç uzun vadede size dönmeyebilir. Bu yüzden kararınızı iyi vermelisiniz. Maddi durumunuz şu sıralar ortalama olabilir. Ama dikkatli olmalısınız ve harcamalarınızı planlı yapmalısınız.

Başak
Güne çok enerjik uyanmış olabilirsiniz. Bugün sizin için macera günü. Yapmadığınız ya da yapmayı çok sevdiğiniz macera dolu aktiviteleri pas geçmeyin. Aksiyon filmleri izleyebilir, trekking düzenleyen gruplarla vakit geçirebilirsiniz. Bugünü evde kalarak heba etmeyin. Her zaman bu kadar modunuzda olamayabilirsiniz.

Terazi
Kendinizi spora adamayı düşünüyor olabilirsiniz ve bu konuda bazı adımlar da atmış olabilirsiniz. Bu yüzde bazı ağrıların size bugün eşlik etmesi muhtemel. Vücudunuzu rahatlatacak bitki çayları ve hafif tempolu yürüyüş ile bugünü atlatın. Kendinizi zorlamayın. Spor yapmaya devam edin çünkü psikolojik açıdan size çok iyi gelecek. Hissettiğiniz yalnızlık duygusundan kurtulduğunuzu fark edeceksiniz.

Akrep
Bir arkadaşınızla bu aralar aranız pek iyi değil. Bu konu da aklınızı çok fazla kurcalıyor. Önümüzdeki süreçte bu sorunu çözeceksiniz. O yüzden daha temkinli olun ve kırıcı olmamayı deneyin. Olaylara duygunuzu değil mantığınızı koyarak tarafsız olun.

Yay
Bugün hayatınız biraz karışıklık, anlaşmazlık ve üzüntü barındırabilir. Arkadaşlar ve aile arasında tartışmalar ve yanlış anlamalar olabilir. Yangına körükle gitmeyin. Haklı olduğunuzu kanıtlamaya çalışmak yerine anlayışlı olun ve empati kurun, özellikle de haklıysanız!

Oğlak
Bu sıralar seyahat etmeyi düşünüyorsanız bu planı kesinlikle ertelemelisiniz. Küçük sağlık sorunları peşinizi bırakmayacak. O yüzden bu duruma şimdiden hazırlık olmakta fayda var. Aşk hayatınızda beklediğiniz gi işler hemen yoluna girmeyecek. Karşınızdaki insana ilginizi tam olarak gösteremiyorsunuz. Bu da ilişkinizde aşılamayan bir mesafeye yol açıyor.

Kova
Bugün finansal işleriniz pek yolunda olmayabilir. Yakınlarınızdan borç almak zorunda kalabilirsiniz. Şu günleri biraz daha sakin ve tedbirli geçirmelisiniz. İş konusunda terfi almak istiyorsunuz ama bir türlü mümkün olmuyor. O yüzden üzgün ve bitkin halinize hak veriyoruz. Ama rüzgar elbet başka bir yöne evrilecektir.

Balık
Bugün sosyalleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Onları telefonla arayın ya da bir buluşma ayarlayın. Yakınlarınızdan bir kişi büyük duygusal sorunlar yaşıyor. Siz de hemen hemen aynı sorunlarla boğuşuyorsunuz. O yüzden aynı ortama gelmemeye dikkat etmelisiniz.