1 Ekim Cuma gününde burçlar yeni aya nasıl başlıyor? Yeni bir sayfa herkesin hayatını tepetaklak edecek

1 Ekim Cuma gününde burçları birbirinden farklı hüzünler ve acılar bekliyor. Genellikle güne sinir ve huzursuzluk hakimken, işler Akrep için her zamankinden daha güzel gidecek. İşte yeni ayın ilk gününde burçları bekleyen olaylar.

1 Ekim Cuma gününde burçlar yeni aya nasıl başlıyor? Yeni bir sayfa herkesin hayatını tepetaklak edecek

1 Ekim Cuma gününde yeni ayın girişinde beklenmedik bir enerji düşüklüğü yaşanacak. Çoğu burç patlamaya hazır bomba gibi ortalarda dolanıyor. Aile sorunları, mali problemler, arkadaş kavgaları derken Akrep hariç pek de güzel bir gün olmayacak. İşte 1 Ekim Cuma günlük burç yorumları:

Koç
Bugün sizin için başarı yolda. Enerjiniz çok yüksek olacak. Başkaları size karşı bugün bir yönlendirmede bulunabilir. Manipülasyonlara karşı dikkatli olun. Son zamanlarda başarmak istediğiniz şeylerin biraz üzerine gitmeyi denemelisiniz. Çalışarak istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz ama dikkatli olmakta fayda var. Gününüz iyi olabilir ama kendi ellerinizle berbat da edebilirsiniz.

Boğa
Karar verme konusunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sorumluluktan kaçarak kendiniz vermeniz gereken kararları öteliyorsunuz. Bu sebeple biraz çaba sarf edin ve sizin için iyi olanı bu kez kendiniz seçin. Hayatınızın iyi ya da kötü olması için başkalarının karar almasını beklemek sizce doğru mu? Ayaklarınızın yere basması gerekiyor ve bunu da en iyi siz sağlayabilirsiniz.

İkizler
Bugün sizi çok yoracak deneyimler yaşayabilirsiniz. Belki bir küslük, belki bir tartışmaya dahil olabilirsiniz. Ruhsal açıdan yorulduğunuz, içinize daha da kapandığınız bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki insanlara olan güveniniz yerle bir olmuş durumda. Bu konuda da sonuna kadar haklısınız. Belki bir değişikliğe gitme zamanınız gelmiştir. Duygusal kararlar almayın ve mantıklı kararlar almaya yönelin. Arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kendinizi toparlayabilirsiniz. İçinize dönün ve bunun bir geçiş evresi olduğunu unutmayın.

Yengeç
Bugün harika bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden de canlılığınız da artış gösterecek. Yakın bir arkadaşınızla dertleşmeye ihtiyacınız olabilir. Bir görüşme ayarlayın ve güvendiğiniz biriyle dertleşin. Bu sıralar yaşadıklarınızı gözden geçirmeniz ve en önemlisi de paylaşmanız gerekiyor. İhtiyacınız olan sevgiyi ya da şefkati alıyorsunuz ama farkında da değilsiniz. Geçmişle ilgili bazı travmalar peşinizi bırakmıyor. Bugün duygusal ve mantıksal kararlar almayın. Ne kalbinizi dinleyerek ne de aklınızla vereceğiniz karar doğru olmayabilir.

Aslan
Bugün çok büyük bir ders alacaksınız. Hayata karşı değişim yaşayacağınızın önemli dönüm noktalarından biri olacak. Etrafınızdaki insanların çocuk gibi davrandığını düşünüyorsunuz ama kaçırdığınız en önemli nokta aslında çocuk gibi davrananın siz oldu. Hayatta dertlerin bir boyutu yoktur. Sadece sizin dertleriniz büyük, diğerlerinin küçük diye bir şey de yoktur. Bu yüzden empati kurmayı öğrenin yoksa yalnız kalacaksınız.

Başak
Bugün sinirli bir Başak görecek herkes. Sakinliğin rafa kalktığı, morallerin yerle yeksan olduğu bu günde, bir barut fıçısı gibi dolanabilirsiniz. Başkalarıyla bugün sürekli çatışmaya hazır olun. Ortamı biraz sakinleştirmek adına çok yoğun ortamlardan uzak durun ve sakin ortamları tercih edin. Ailenizle ilgili gerilimlere hazırlıklı olun ve doğru kararlar alın. Bu aralar hata yapma lüksünüz pek yok.

Terazi
Özgüven sorunlarınız hala devam ediyor. Kendinizle ilgili sorunlarınızı halledemiyorsunuz. Aynı karşısına geçin ve kendinizle konuşun. Bir başkasıyla konuşmadıklarını bari kendi kendinize sesli olarak söyleyin. Hata yapmaktan çok korkuyorsunuz ama bu nereye kadar devam edecek? Hata yaptıkça daha tecrübeli ve deneyimli olabilirsiniz. Hata yapmadan ders çıkaramaz ve kendinize bir şey katamazsınız. Haydi bugün güzel bir gün olsun ve kendinizi aşın. Çok mutlu olabileceğinizi göreceksiniz. Bu şansı kendinize mutlaka bir kez olsun tanıyın.

Akrep
Bugün çok güçlü olacaksınız. Ruhsal olarak, bedensel olarak çok dinçsiniz. Aşk hayatınızda durum Leyla. O yüzden keyfinize diyecek yok. Ama arkadaş çevrenizle ciddi sürtüşmeler olabilir. Özellikle pek sevmediğiniz biriyle karşılaşabilir ve hiç beklenmedik şekilde çok büyük bir kavga edebilirsiniz. Çok fazla takılmamaya çalışın ve bugünü bozmayın. Eğlenceli ve bol tutkulu bir gün sizi bekliyor.

Yay
Bugün derinlere dalıp bol bol düşündüğünüz bir gün olacak. Bir konu üzerine o kadar uzun süre düşünüyorsunuz ki, kimsenin fark etmediği noktalara değiniyorsunuz. Başkaları neye takıldığınızı bile anlamadan siz kendi içinizde küsüyor, barışıyor, kızıyor, mutlu oluyorsunuz. Duygularınızı dışarıda yaşamalı ve karşınızdakine de hissettirmelisiniz.

Oğlak
Bugün dilinizin kemiğinin olmayacağı bir gün. Dediklerinize çok dikkat edin. Çünkü birini incitebilecek kadar sert konuşabilirsiniz. Herhangi bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Sizden bir konuda yardım istenebilir. Bu yüzden sorulara dikkatli yanıtlar verin. Çünkü bugün yanlış anlaşılabilme durumunuzun çok daha yüksek olduğu bir gün. İnsanlarla vakit geçirin çünkü çok yakın bir dostunuzun size ihtiyacı olacak.

Kova
Bugün eğlence ya da mutsuzluk gününüz değil. Oturup ciddi konulara yoğunlaşmanız gereken bir gündesiniz. Konsantrasyonunuz çok yüksek. Bu nedenle tüm ciddi ve önemli işlerinizi bugüne alın ve iyi bir çalışma ortamı ayarlayarak yaratacağınız harikalara odaklanın. Mali durumunuzda iyileşmeler olacak. Ancak bugünlerde yakın çevrenizden çok üzücü bir haber alabilirsiniz.

Balık
Bugün kendinizi çok motive hissedeceksiniz. Ders çalışıyorsanız dersinizi, bir işe girdiyseniz işinizi çok ciddiye alacaksınız. Bu da büyük bir başarıyı size sağlayacak. Önderlik vasfınız da bugün oldukça güçlü olacak. Bir etkinlikte başı çekebilir ve aranan insan olabilirsiniz. Sevdiğiniz insana bugünlerde biraz daha fazla vakit ayırarak gönlünü yapabilirsiniz.