Ünlü Anketçi'den AKP'nin üst düzey yöneticisine bomba tepki! Yalvaracaksınız

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasındaki seçim yarışı devam ederken bomba bir iddia gündeme geldi. İddiayı getiren isim AKP'li bir siyasetçi. Tepki ise CHP yandaşı anketçiden geldi..

Ünlü Anketçi'den AKP'nin üst düzey yöneticisine bomba tepki! Yalvaracaksınız

AKP'Lİ BÜLENT TURAN'A ÜNLÜ ANKETÇİDEN YANIT: GEÇELİM DİYE YALVARACAKSINIZ

Türkiye 2018'den beri Cumhurbaşkanlığı sitemi ile yönetiliyor. 16 Nisan 2017 referandumuyla kabul edilen ve Temmuz 2018 tarihi itibarıyla uygulanmaya başlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, parlamenter sistemi de tarihe gömdü. Ancak ilerde tekrar parlamanter sisteme dönülebilir mi? Bu konuya dair bir çok yorum geliyor. AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan artık bunun mümkün olmayacağını söylemişti. Avrasya Araştırma BaşkanıKemal Özkiraz bu sözlere yanıt verdi.

"YALVARACAKSINIZ"

Ünlü anketçi Kemal Özkiraz AKP'li Bülent Turan'ın parlamenter sistemle ilgili söylediği söylere twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

Özkiraz,  millet ittifakının kazandığı gün AKP'nin parlamenter sisteme geçelim diye yalvaracağını iddia etti.

AKP'li Bülent Turan 2023'teki seçimleri millet ittifakı kazansa bile artık geri dönüşün olmadığını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kalıcı olduğunu söylemişti. Turan alınan bir hakkın geri verilemeyeceğini iddia etmişti.