Tepkilerin Odağındaki CHP'li Bolu Belediye Başkanı Özcan : Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım

Skandal bir çıkış yaparak Göçmenlere su faturası ve vergide 10 kat zam yapacağını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gelen tepkilerin ardından, "Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım" açıklamasında bulundu..

Tepkilerin Odağındaki CHP'li Bolu Belediye Başkanı Özcan : Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı skandal açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Özrü kabahatinden büyük dercesine yaptığı açıklamalarla gündemi alt üst eden Tanju Özcan kendini savundu. 

Bilindiği gibi CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün belediye binasındaki basın toplantısında, yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu'dan söylemiş ve yabancı uyrukluların su faturalarına ve katı atık vergilerine 10 kat zam yapacağını duyurmuştu.. 

Kendisine yönelik tepkilerin ardından Özcan, Habertürk yayınına katılarak kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Özcan "Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım" diyerek meydan okudu.. 

'Çalışanım faslı'

Öte yandan Göçmenlerden toplumun rahatsız olduğunu ve göçmenlerin Türkiye'ye entegre olamadıklarını belirten Özcan, "Benim askerim orada şehit olacak, sokaktaki Suriyeli de akşama kadar gelene geçene bakacak!" diyerek sert bir çıkış yaptı.

Kaynak: HALK TV