Soylu'nun Yerine Gelecek Yeni Bakanı Açıkladı

Kemal Özkiraz'dan bomba Soylu iddiası..

Soylu'nun Yerine Gelecek Yeni Bakanı Açıkladı

Yayınladığı her anketle olay olan ve her ankette Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a fark atacağını öne süren Kemal Özkiraz bu kez Soylu hakkında iddialarda bulundu.

Avrasya Araştırma' nın sahibi Kemal Özkiraz 23 Derece Kanalı'nda kabine revizyonu ile ilgili konuştu.

Kemal Özkiraz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Erdoğan tarafından görevden alıancağını söyledi. Soylu'nun yerine Efkan Ala'nın İçişleri Bakanı olacağını ileri sürdü.

Özkiraz, Erdoğan'ın yeni bir çözüm süreci başlatacağını bu nedenle Efkan Ala'nın göreve getireceğini iddia etti. Aslında Bekir Bozdağ'ın da bu nedenle Adalet Bakanı yapıldığını vurguladı.

Peki bu mümkün mü? Soylu'nun görevden alınması demek MHP ile ittifakın bitmesi demek. Soylu AKP tabanında ve MHP tabanında en sevilen isim. Bahçeli de tam destek veriyor... Soylu'nun görevden alınacağını düşünen muhalefet gerçekten de çok ama çok şaşırabilir. Soylu'nun ayrılığı diğer bakanların ayrılığına benzemez. Diğer bakanların bir tabanı yok ancak Soylu'nun AKP tabanında ve MHP tabanında büyük bir desteği var.. Anlaşılan muhalefet bunca yaşanan şeye rağmen hala görememiş bu gerçeği ..