Son seçim anketinde bomba sonuçlar! Rakamlar bazı liderlerin uykularını kaçıracak

Yayınlanan bir seçim anketi gündemi alt üst etti! Uykuları kaçacak bazı liderler var:

Son seçim anketinde bomba sonuçlar! Rakamlar bazı liderlerin uykularını kaçıracak

Şubat ayında yapılan bir seçim anketi sosyal medyada gündemi alt üst etti. Eğer veriler doğruysa bazı liderlerin uykusu kaçabilir.

En büyük tehlike  ise HDP'de..

Baraj altında kalma riski oldukça yüksek.. Peki AKP ve MHP ne durumda? İşte sosyal medyada gündeme oturan o anketle ilgili bilgiler:

ORC araştırma şirketinin yaptığı son seçim anketinden sürpriz sonuçlar çıktı. AK Parti'nin yüzde 36'lara, CHP'nin yüzde 22'lere kadar gerilediği ankette, yeni kurulan üç partinin yüzde 7 civarında oy aldığı gözlemlendi.


Erken seçim iddialarının gündemden düşmediği şu günlerde anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

ARAŞTIRMA 36 İLİ KAPSIYOR

Son olarak ORC araştırma şirketi Şubat 2021 seçim anketi sonuçlarını yayınladı. 36 ilde 3 bin 165 katılımcı ile yapılan anket sonuçları, siyaset arenasına yeni çıkan partiler açısından pek de umut verici değil.

İşte ORC'nin yaptığı son seçim anketinin sonuçları:- AK Parti %36,8- CHP %22,3- MHP %11,6- İYİ Parti %10,8- HDP %8,2- Gelecek Partisi %2,6- Türkiye Değişim Partisi %2,4

Kaynak: haberler.com