Son Dakika: CHP'li Belediye Başkanı Partiden Gönderiliyor iddiası

Yaptığı açıklamalarla Türkiye gündemine oturan Cumhuriyet Halk Parti'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında flaş bir gelişme yaşandı..

Son Dakika: CHP'li Belediye Başkanı Partiden Gönderiliyor iddiası

Daha önce Suriyeli göçmenlerle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yine Türkiye gündemini sarsmaya devam ediyor.

Armağan Çağlayan'ın youtube kanalına konuk olan Tanju Özcan skandal bir çıkış yapmış ve çok sayıda kadın örgütünün tepkisine yol açmıştı.

Tanju Özcan'a üstelik kendi partisinden de tepkiler artarak devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün partisinin MYK toplantısı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu ve atacakları adımı açıkladı..


Gerçek Gündem'de yer alan habere göre: CHP parti Sözcüsü Faik Öztrak, katıldığı sosyal medya yayınında sağlık sorunu nedeniyle çocuk sahibi olamadığı için kendisinden yardım isteyen kadınla arasında geçen konuşmayı anlatınca tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili, "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Sayın Özcan'ın durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK toplantımızda değerlendireceğiz. Tüzüğümüz bunu emrediyor" diyerek tepkisini gösterdi.

CHP'li Özcan'ın uyarı alacağı veya partiden ihraç edileceği iddia ediliyor..

ARMAĞAN ÇAĞLAYAYIN'IN PROGRAMINDA TANJU ÖZCAN NELER SÖYLEMİŞTİ?

s-cf4a0eb49a07606e740d2b31415acabb5d550268.jpg

"Bir açılış yapıyoruz Bolu'da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. 'Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz' dedi. Ben de 'Hemen Ankara'ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?' dedim. 'Sıkıntı yok' dedi. 'Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?' dedi. 'Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim' dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var...."

Kaynak: Gerçek Gündem - Haber Favori