Şarkıcı Ebru Polat, Devlet Bahçeli'nin kendisine yaptığı teklifi açıkladı

Şarkıcı Ebru Polat, MHP lideri Bahçeli‘nin kendisini vekil aday adayı yapmak istediğini ancak kendisinin bunu kabul etmediğini öne sürdü.

Şarkıcı Ebru Polat, Devlet Bahçeli'nin kendisine yaptığı teklifi açıkladı

Flash TV’de Seyhan Soylu’nun sunduğu ‘Al Sana Haber’ programında pop müzik şarkıcısı Ebru Polat’ın iddiaları gündeme oturdu.

Şarkıcı Ebru Polat, canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, kendisini MHP’den vekil aday adayı yapmak istediğini fakat kendisinin kabul etmediğini öne sürdü. Konuyla ilgili açıklamasında Şarkıcı Ebru Polat, “Hatta beni Erol Köse’ye götüren de Sayın Başkanımızdır” ifadelerine yer verdi..

''EROL KÖSE ŞAHİTTİR''


Ebru Polat, canlı yayında şunları söyledi:

“Sayın Başkanımız sağ olsun beni MHP’den vekil aday adayı yapmak istemişti. O kadar büyük sorumluluk alamayacağımı söylemiştim. Hatta beni Erol Köse’ye getiren de Sayın Başkanımızdır. ‘Bak bu kızımız sanatçı olmak istiyor, yardımcı ol’ diye getiren… Erol Köse bilir, şahittir buna.”

BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA YOK

Öte yandan Ebru Polat'ın iddialarına henüz MHP lideri Devlet Bahçeli'den bir yanıt gelmedi. Bahçeli'nin konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı ise bilinmiyor.