Nevşin Mengü'nün babası CHP'li Şahin Mengü Kılıçdaroğlu'nu çılgına çevirecek! Resti çekti

CHP'li eski siyasetçi Şahin Mengü CHP yönetimini topa tuttu. Çok ağır eleştirilerde bulundu. İşte Mengü'nün açıklamasından bomba ayrıntılar

Nevşin Mengü'nün babası CHP'li Şahin Mengü Kılıçdaroğlu'nu çılgına çevirecek! Resti çekti

CHP'de bir dönem etkili isimlerden birisi olan aynı zamanda da Gazeteci Nevşin Mengü'nün babası olan Şahin Mengü CHP yönetimini topa tuttu.

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimine muhalif isimler arasında yer alan Şahin Mengü kişisel sosyal medya hesabından zaman zaman sert açıklamalarda bulunuyor.

Bugün Haber Favori editörleri Şahin Mengü'nün dikkat çeken açıklamalarını fark etti. CHP medyasının neredeyse hiç birinde haber olmayan bu açıklamalar oldukça sert ifadeler içeriyor.

Haber Favori sayfalarında kimsenin göstermeye cesaret edemediği özellikle CHP destekçisi medyanın görmezden geldiği açıklamaları yayınlamaya devam ediyoruz.

İşte Şahin Mengü'nün CHP yönetimini topa tutan bomba açıklamaları:

ELEŞTİRİNCE KIZMAYIN BUNU DA MI ELEŞTİRMİYELİM


CHP'nin altı okundan birisi olan ve demokrasinin olmazsa olmazı olan laiklik ilkesinin, yine CHP tarafından anayasaya dahil edilmesinin yıldönümü idi dün.
CHP yönetimi buna ilişkin bir kelam etti mi?
Etti de biz mi duymadık?


Partinin geçmişine bu kadar ihanet eden bir kadro hala o partiyi yönetmeye devam ediyorsa, bunun sorumlusu, maalesef, partideki gelişmeleri sessizce ve tepkisizce seyretmekte olan gerçek CHP'lilerdir.


CHP genel başkanı, cumhuriyet ile sorunu olan, hayatlarını CHP ile mücadele etmekle geçirdiklerini övünçle söyleyen yüzde 1'lik "dostları" ile seçim kazanacağını zannediyor. Bu ham hayal uğruna geniş kitleleri CHP'den kaçırdığının farkında değil.
Veya, daha vahimi, farkında da işine öyle geliyor.


Aynı günlerde hain İskilipli'yi devlet anıyor, ona da ses yok.

CHP'li Şahin Mengü bu açıklamalarını Facebook hesabı üzerinden yaptı. Öte yandan Şahin Mengü'nün bu açıklamalarını okuyanlar acaba Şahin Mengü'de Muharrem İnce tarafından kurulacak yeni partiye mi katılacak sorusunu yönelttiler. 

Henüz Şahin Mengü cephesinden bu konuyla ilgili bir değerlendirme olmasa da CHP yönetimine Şahin Mengü'nün sert muhalefetini sürdürmesi bekleniyor.