MHP'den Ayrılıp İyi Parti'de Siyaset Yapan Koray Aydın Bahçeli'ye Akıl Vermeye Kalkıştı!

MHP'yi parçalamak adına kurulan İyi Parti'de siyaset yapan Koray Aydın'dan MHP için tuhaf açıklamalar

MHP'den Ayrılıp İyi Parti'de Siyaset Yapan Koray Aydın Bahçeli'ye Akıl Vermeye Kalkıştı!

MHP'yi parçalamak adına Kurulan İyi Parti'de siyaset yapan Koray Aydın'dan tuhaf açıklamalar geldi. 

 İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, CHP yandaşı KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilişkin çarpıcı bir değerlendirmelerde bulundu. 

AK PARTİ ve MHP'nin ilerisinin daha kötü olacağını düşünerek erken seçim yapmak istediğini belirten İYİ Parti'li Koray Aydın'ın Devlet Bahçeli'ye dair tepki çeken açıklamaları şöyle oldu.. 
 
"Bir arayış içerisindeler. 'Yanımıza birilerini alabilir miyiz?' diye çalışma yürütüyorlar. Seçim kanunlarıyla ilgili de yoğun bir çalışma var.

Zaten kendi gazetelerinde, ben ona yandaş gazete demiyorum. Kendi gazeteleri aslında. Kendi gazetelerinde yazan arkadaşları takip edersek söylüyorlar; Dar bölge üzerinde çalışıyorlar, 6'lı-7'li bir model üzerinde çalışıyorlar.

Şimdi burada dar bölge sistemini biz MHP'den geldik, MHP'nin asla kabul edebileceği bir sistem değil. Bunu kabul etmez MHP. MHP'nin yok olması demek!

Koray Aydın'ın bu açıklamaları MHP camiasında tepkiye yol açtı! Liderimizin arkasındayız Partimizin destekçisiyiz diyen MHP'liler CHP ile kol kola siyaset yapan İyi Partili Koray Aydın'a tepki gösterdiler