İmamoğlu'nun derin yolculuğu! Gözü artık o koltukta

Ekrem İmamoğlu'nun eleştirilere neden kulak vermediği belli oldu

İmamoğlu'nun derin yolculuğu! Gözü artık o koltukta

İstanbul'da yaşanan her felakette Ekrem İmamoğlu yoğun eleştiri alıyor. Başlangıçta yakın çevresinde sorun olduğu düşünülüyordu. Artık yaşananların bir sorun değil bir tercih olduğu gözle görülür olmaya başladı. Can Ataklı'dan tutunda Barış Yarkadaş'a kadar herkes İmamoğlu'nu eleştirmeye başladı.

Peki Ekrem İmamoğlu neden eleştirileri dikkate almıyor? Hatta neden akıllı olun vız gelir tırıs gider diyerek rest çekiyor?

Bunun tek bir nedeni var!

Ekrem İmamoğlu bir kez daha İstanbul Belediye Başkan adayı olmak istemiyor. Cumhurbaşkanı adaylığını da yaptığı son davranışlardan dolayı zaten kaptırdı. Artık tek bir amacı var.

CHP Genel Başkanlığına aday olmak. Herkes gayet iyi biliyor ki Kılıçdaroğlu aday olurda kazanamazsa partiyi zaten bırakacak.

Aday olsa kazansa da parti başkanı olmayacağı biliniyor. İşte İmamoğlu tüm planlarını artık gelecek yılki yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonrasına göre yapıyor.

CHP Genel Başkanlığına aday olsa bile Belediye başkanlığı görevinden istifa etmesine gerek yok.. Peki bu plan tutar mı? Onu da göreceğiz.

SADIK ŞİMŞEK