İçeriden bilgi sızdı AKP'de büyük ihanet

Özlem Gürses, iktidarın atacağı adımları muhalefetin önceden haber aldığını ve buna göre hareket ederek gündem belirlediğini öne sürdü..

İçeriden bilgi sızdı AKP'de büyük ihanet

Son günlerde AKP'nin hayata geçirdiği bazı müjdeler büyük tartışma başlattı. Muhalefet bu müjdeleri çünkü önceden sahipleniyor. Biz vaat etmiştik AKP yaptı şeklinde.. Bu tartışma da AKP içerisinde büyük bir soruna yol açtı. İçeriden acaba birileri bilgi mi sızdırıyor yorumlarına neden olmuştu.

Bu iddialar doğru çıktı... CHP'ye yakınlığıyla bilinen Özlem Gürses, AKP içerisinden muhalefete bilgi sızdırıldığına dair izlenim bırakan açıklamalarda bulundu.

Özlem Gürses, iktidarın farklı konularda atacağı adımlarını muhalefetin önceden öğrendiğini ve buna göre hareket ettiğini söyledi.

Özlem Gürses şunları söyledi;

"Bürokrasiden CHP'ye ve 6'lı masaya bilgi geliyor. Seçim ekonomisine geçti iktidar bir süredir. Biliyorsunuz kesenin ağzı açıldı ve bir takım kesimlere iyileştirici tedbirler alınıyor. Bu kapsamda birtakım adımlar atıyor iktidar ve muhalefet bunları önceden öğreniyor.

Şimdi herkes muhalefete bilgi sızdırıp iktidara ihanet eden çevrelerin kim olduğunu merak ediyor. Doğruysa birileri AKP giderse diye şimdiden başka gemiye geçmenin yollarını arıyor olabilir. Ama muhalefette birazcık vizyon varsa bu bilgi sızdıran ihanetçilere kapılarını açmaz. Bugün AKP'ye ihanet eden yarın onlara da ihanet eder. Ancak görüyoruz ki Cumhur ittifakının ne kadar kalıntısı varsa ana muhalefetin baş köşesinde el üstünde tutuluyor.

SADIK ŞİMŞEK