HDP ve CHP ile kol kola yürüyen Babacan Şehit Ailesinin Aranmasından Rahatsız Oldu

Eski AK PARTİ'li Şimdinin muhalifi Ali Babacan çileden çıkaran açıklamalar yapmaya devam ediyor

HDP ve CHP ile kol kola yürüyen Babacan Şehit Ailesinin Aranmasından Rahatsız Oldu

CHP ve HDP ile yakın bir siyaset yapan Ali Babacan muhalefete şirin gözükmek ve Millet İttifakından köşe kapmak için AK PARTİ ve Başkan Erdoğan'a saldırmaya devam ediyor.

Yaptığı her açıklamasında nasıl bir çelişki içerisinde olduğunu gözler önüne seren Ali Babacan aynı CHP ve HDP'lilerin kullandığı dille Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.

Muhalif basının manşetlerinden indirmediği Babacan bugün yine manşetlerdeydi.

Babacan yaptığı tepki çeken açıklamasında yine birbirinden tuhaf ifadeler kullandı.

Garê operasyonu ve sonrasında yaşananlarla ilgili açıklamalar yapan DEVA Genel Başkanı Ali Babacan  "Düğün evinden cenaze evine telefon açıp adeta şov yapmaktan hiç çekinmiyorlar. Biz bu lakaytlığa, bu zihniyete son vermeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.  Ali Babacan bu çıkışıyla adeta şehit ailesinin aranmasını diline doladı.

Merak ettiğimiz bir şey var. Acaba Ali Babacan şehitlerimizin ailesini aradı mı? Aradıysa sayfalarımızda haber olarak taşımaya hazırız. Aramadıysa neden hükümeti suçlamak adına bu tavır içerisine girmektedir? HDP ve CHP çizgisinde siyaset yaparak AK PARTİ tabanından oy devşirmeye çalışmak Babacan'a oy kazandırmayacağı gibi aksine başarısız bir siyasetçi olarak tarihe yazılmasına neden olacaktır. Uyarımızı dikkate alır mı almaz mı bilinmez ama ilk seçimde kendisi de sonucu görecektir