Fahrettin Altun HDP'ye meydan okudu! Ölümüne Ölümüne

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gara şehitleri üzerinden kendisini eleştiren HDP'ye oldukça sert bir yanıt verdi.

Fahrettin Altun HDP'ye meydan okudu! Ölümüne Ölümüne

HDP Fahrettin Altun'u eleştirince cevabını aldı. Fahrettin Altun Oldukça sert bir açıklama yaparak HDP'ye tepki gösterdi.

İşte Fahrettin Altun'un açıklamasından ayrıntılar.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olan Fahrettin Altun, Twitter hesabından, HDP'nin resmi hesabından kendisine yönelik yapılan eleştiriyi paylaşarak, sert sözlerle yanıt verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fahrettin Altun, milletin HDP'den şehitlerin hesabını soracağını ifade ederek, "Sadece sizden değil sizinle birlikte yol yürüyenlerden de. PKK’nın kontrolünde olan bir şer odağıyla mücadele etmek benim asli görevimdir. Tehditleriniz bize sadece güç verir! Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz. Ölümüne, ölümüne!" diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm dünyaya açık ve net bir mesaj verdiğini ifade eden Fahrettin Altun, "Türkiye, terörle mücadelesinde hiçbir şart ve koşulda en ufak bir taviz vermeyecektir. Türkiye'nin dostluğu müşfik, düşmanlığı ise son derece şedittir. Türkiye'nin karşısında olmayı tercih edenler iyi düşünsün!" diyerek meydan okudu.

Fahrettin Altun'un açıklamaları kısa sürede gündeme oturdu.