CHP'li İzmir Belediyesinin Yalanı Elinde Patladı! Gerçek Ortaya Çıktı

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi kapalı iş yerine maaş bordrosu gibi fatura gönderince vatandaş isyan etti! Bunun adı bir soygun!

CHP'li İzmir Belediyesinin Yalanı Elinde Patladı! Gerçek Ortaya Çıktı

Yıllardır belediyeyi elinde bulunduran CHP İzmir'de yeni bir skandala imza attı. Skandalı duyan vatandaşlar çileden çıktı. Her fırsatta AK PARTİ'nin Belediyecilik anlayışını eleştiren CHP bu kez İzmir'de fena rezil oldu.

Geçtiğimiz günlerde CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 'suda indirim olacak' açıklamasında bulunmuştu. Ancak Tunç Soyer'in yönettiği CHP'li İzmir Büyükşehir belediyesinden vatandaşa maaş gibi fatura gönderimi yapıldı.

İzmir’de koronavirüs salgını nedeniyle  kapalı olan iş yerlerine gelen su faturaları, esnafı adeta çileden çıkardı. CHP'li belediyeye tepki yağdı. Belediye tarafından gönderilmiş olan Kabarık su faturalarını gören esnaf, “Bu resmen su soygunu” diyerek CHP'li Soyer'e isyan etti.

Öte yandan Duruma tepki gösteren vatandaşlardan biri de sosyal medyada yaptığı paylaşımla herkesi güldürdü: Müdürünüzün 1 aylık maaş bordrosunu bize fatura olarak mı gönderdiniz? diyen vatandaş CHP'li belediyenin fatura skandalına isyan etti..

CHP'li belediyenin indirim yalanı da ortaya çıkan bu skandalla resmen patlamış oldu. CHP'li Soyer'in bu duruma nasıl yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.. 

Kaynak : TAKVİM