CHP sonunda HDP ile ittifakı kabul etti! Bizzat Özkoç açıkladı

CHP ve HDP'nin gizli aşkı sonunda itiraf edildi. Açıklamayı yapan isim CHP'li Engin Özkoç oldu..

CHP sonunda HDP ile ittifakı kabul etti! Bizzat Özkoç açıkladı

Türkiye'nin daha önce adını pek duymadığı ve Cumburbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal hakaretleriyle gündeme gelen Engin Özkoç bombayı patlattı.

HDP ve CHP'nin gizli aşkını resmen itiraf etti.

Kendisine KRT ekranında CHP'nin dostları kimler diye bir soru yöneltildi. Verdiği cevap hayretler içerisinde bıraktı.

HDP ile dost olduklarını açıklarken CHP'nin en üst düzey makamlarında görev alıp adeta sözcüsü konumunda hareket eden Engin Özkoç Demokrat Parti'nin adını da yanlış söyleyerek Doğru Yol Partisi dedi.

Bilindiği gibi Mehmet Ağar döneminde Doğru Yol Partisi adını Demokrat Parti olarak değiştirmiş ve Demokrat Parti'de Millet ittifakıyla seçimlere katılmıştı.

Engin Özkoç daha ittifak ortağının adını bile doğru söyleyemezken bakın ekranda hangi açıklamaları yaptı:

KRT Ekranındaki Şimdiki Zaman siyaset programına konuk olan Engin Özkoç, CHP'nin dostları üzerine yaptığı konuşma sırasında gazeteci Gürkan Hacır'ın "Dostlarımızı biraz açar mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Birlikte yol yürüdüğümüz siyasi partiler. Bunlar; Saadet Partisi, İYİ Parti, bizi destekleyen HDP dahil diğer tüm siyaseti partiler. Doğru Yol Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi...

Hatta bizi bugüne kadar CHP'ye bir tek oyu dahi nasip olmamış Türkiye Cumhuriyeti'nin 19 yılda geldiği noktayı görüp ister Saadet Partisi, ister Anavatan Partisi ruhuyla...."