CHP Millet Bahçeleri ve Millet Kıraathanelerini Kıskandı Mansur Yavaş Sözde Müjdeyi Verdi

AK PARTİ iktidarı tarafından yapılan Millet Kıraathaneleriyle alay eden CHP AK PARTİ'nin yolundan gidiyor. AK PARTİ'yi kıskanan Mansur Yavaş Sözde müjdesini duyurdu.

CHP Millet Bahçeleri ve Millet Kıraathanelerini Kıskandı Mansur Yavaş Sözde Müjdeyi Verdi

AK PARTİ Millet kıraathaneleri yaparak CHP'nin sinirlerini zıplatmıştı. Ayrıca ülke genelinde çok sayıda AK PARTİ'li belediye vatandaşların piknik yapacağı yerler düzenlemişti.

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sözde projesini duyurdu. Yavaş'ın paylaşımı gören vatandaşlar hayret CHP heykel dışında bir şeyler de yapıyormuş yorumunda bulundular.

Mansur Yavaş'ın konuyla ilgili paylaşımı şu şekilde oldu :

Ankara’mızı ‘Yeşilin Başkenti’ yapmak için önemli bir adım daha atıyoruz. Mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği’ne ait toplam 35.382 m²’lik taşınmazı 10 yıllığına kiraladık. Atatürk’ün mirasına uygun bir şekilde rekreasyon ve park alanı yaparak halkımızın kullanımına açacağız.     
 

Öte yandan herkesin merak ettiği bir şey daha var. Acaba park içerisinde işletmeler yapılacaksa bu işletmeler belediye ye mi ait olacak yoksa CHP yandaşlarına mı teslim edilecek? Yada park alanı içerisinde herhangi bir işletme olmayacak yoksa sadece piknik alanı mı olacak? Başkan Mansur Yavaş'ın bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaması kafa karışıklığını artırdı.