CHP medyasının gaz verdiği Ali Babacan'ın uykuları kaçacak

CHP medyasının gaz verdiği Ali Babacan'ın uykularını kaçıracak bir anket geldi..

CHP medyasının gaz verdiği Ali Babacan'ın uykuları kaçacak

İktidar olma sevdasıyla AK PARTİ'den ayrılarak kendi partisini kuran  Ali Babacan gelen son anketle neye uğradığını şaşıracak.

CHP medyasının gaz verdiği Ali Babacan'ın Deva Partisi anketlerde büyük çöküş yaşıyor. AK PARTİ'yi parçalama planının bir parçası olarak partiden ayrılarak Deva'yı kuran Ali Babacan anlaşılan kendisine bile Deva olamayacak.

Yeni Akit'in haberine göre: MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, son anket sonuçlarını paylaştı. Ağustos 2021 Türkiye'nin Nabzı araştırmasında en dikkat çeken parti DEVA Partisi oldu.

CHP'ye yalakalığıyla bilinen anket şirketleri tarafından yapılan anketlerde oy oranı yüzde 4'e kadar çıkarılan DEVA Partisi'nin 0,7 ve 1 aralığında oy aldığı görüldü.

MUHARREM İNCE BİLE OY PATLAMASI YAPTI

CHP'den ayrılan Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi'nin de DEVA Partisi'ni geride bıraktığı görüldü.

Davasına ihanet ederek iktidar hevesiyle parti kuran DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, yüzde 1'i bile görememesi gündem oldu.

1630565463-f801cb.jpg

Deva Partisine desteğiyle bilinen CHP medyası ise söz konusu anketi köşe bucak saklamaya başladı. AK PARTİ'den yüzde 1 oy koparsa bile yeter mantığıyla hareket eden CHP ve İyi Parti yönetimi ise anket hakkında herhangi bir yorum yapmamayı tercih etti.

CHP desteğiyle meclise sokulmaya çalışan Deva Partisi anlaşılan ilk seçimde tarihin tozlu raflarına kaldırılacak görünüyor.