Can Dündar Yurt Dışından Kin Kusmaya Devam Ediyor Son Sözleri Sinirleri Zıplattı

Hakkında yakalama kararı bulunan ve Almanya'dan Türkiye aleyhine yayınlar yapmaya devam eden Can Dündar skandallarına bir yenisini daha ekledi..

Can Dündar Yurt Dışından Kin Kusmaya Devam Ediyor Son Sözleri Sinirleri Zıplattı

Yaptığı kısa yorumlarla youtube üzerinde yayınlar yapan Can Dündar Türkiye ve iktidar aleyhine kara propaganda yapmaya devam ediyor.

Can Dündar paylaştığı bir videoda Demokrat Parti'nin darbeyle devrilmesine atıfta bulunarak AK PARTİ iktidarını hedef aldı.

İsmet İnönünü'nün sizi ben bile kurtaramam diyerek Demokrat Parti'yi hedef göstermesini hatırlatan Can Dündar sizi kimse kurtaramayacak diyerek Ak Parti iktidarına göz dağı verdi.

128 Milyar afişleri ve Kılıçdaroğlu'na yönelik dokunulmazlık fezlekelerinin meclise gelmesine bozulan Can Dündar yayınladığı videoyla kin kustu..

Üstelik bu yayınlar her gün yapılıyor? Bu yayınlarda kullandığı ifadelerle ağır hakaretler ve ağır hedef göstermeler yapan Can Dündar'ın Özgürüz adlı sitesi ise engelli durumunda..

Can Dündar bu yayınları ARTI TV logosu altında yapıyor! Can Dündar'ın Suç Unsuru İçeren Açıklamalarının yer aldığı videonun başlığı ise Can Dündar ile Günün Yorumu - Kılıçdaroğlu’na dokunma hazırlığı...

Böylesine Hedef gösterici bir videoyu sayfalarımıza taşımıyoruz.. Sadece Yetkilileri uyarıyoruz.. Yurt dışından Kin kusmaya devam eden Can Dündar'ın bu videosunda söylemiş olduğu sözler yenilir yutulur cinsten değildir!