Can Ataklı Herkesi Çıldırttı Duyan Yok Artık Dedi

CHP tabanını ayaklandıran Can Ataklı tepki çekti..

Can Ataklı Herkesi Çıldırttı Duyan Yok Artık Dedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak tartışması sürüyor. CHP medyası son bir kaç haftadır Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını pompalıyordu.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ise geri planda bırakılmaya çalışılıyordu.

Meral Akşener beklenmedik bir açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. Bugün ise Can Ataklı Korkusuz'daki köşesinden muhalefetin adayının İlhan Kesici olduğunu açıkladı.

Ataklı'nın yazısına tepki yağarken seçimin ancak İmamoğlu veya Yavaş'ın adaylığıyla kazanılabileceğini ifade eden muhalifler ateş püskürdü.

Ataklı'ya en sert tepki ise genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek'ten geldi. Sadık Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada şunları yazdı:

@can_atakli_
'ya göre muhalefetin ortak adayı İlhan Kesici'ymiş! Abi Muhalefet CHP'den ibaret değil. Bari sen yapma! illa dediğin olursa da Erdoğan ilk mitingde yer bu adayı!Günde Doğar Muharrem İnce'ye. Tekraren-muhalefet millet ittifakından ibaret değil

SOL MEYDAN HABER SİTESİ DE MANŞETTEN YÜKLENDİ

Öte yandan Sol Meydan haber sitesi de İlhan Kesici'nin adaylığına karşı çıkan oldukça sert bir haber yayınladı.

Sitede yayınlanan bir haberde : 72 Yaşındaki İlhan Kesici artık torun sevecek yaşa gelmiştir kimse kusura bakmasın Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday yapılmayacaksa muhalefet seçmeni kendi başına bir yol bulacak ve 100 bin imzayı toplayıp kendi adayını çıkaracaktır'' ifadelerine yer verildi...