Can Ataklı CHP'li Ekrem İmamoğlu hakkında ortalığı karıştıracak iddialar paylaştı

Tele1'den ani bir kararla istifa eden Can Ataklı ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu..

Can Ataklı CHP'li Ekrem İmamoğlu hakkında ortalığı karıştıracak iddialar paylaştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Can Ataklı arasındaki gerilim tırmanıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sonsuz destek vermeyen muhalif gazetecilerden biri olan Can Ataklı adeta İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi tarafından hedef haline getirilmiş durumda.

Can Ataklı ise suskunluğunu bozmuyor. Geçtiğimiz günlerde CHP'nin desteklediği bilinen TELE1'den ani bir kararla istifa eden Can Ataklı gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Yenişafak'ta yer alan habere göre: Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, İSPARK'ın zarar ettiğine ve kötü yönetiminden dolayı konkordato ilan edeceğine yönelik yazısı sonrası CHP'lilerin linciyle karşılaşmıştı.

Bugün yeni iddialarda bulunan Can Ataklı, "İBB yönetimini saran çetemsi bir şey var. İhbarlar yaptılar, patronları aradılar, 'atın bu adamı' dediler" ifadelerini kullanarak, İBB yönetimi tarafından TELE1 kanalından kovulması için baskı yapıldığını öne sürdü.

İBB YÖNETİMİ NE DİYECEK?

İBB yönetiminin ne diyeceği çok merak ediliyor. Ancak konuşması gereken kişilerden biri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıktan destekleyen Merdan Yanardağ..

Anlaşılan muhalif medyada çarşı çok karışacağa benziyor..