Yeni gelin dizisiyle ünlenen Jessica May setlere geri dönüyor

Yeni gelin dizisiyle ünlenen Jessica May şimdilerde Kuzey Makedonya'da çekilecek Balkan Ninnisi dizisi için bomba bir teklif aldı

Yeni gelin dizisiyle ünlenen Jessica May setlere geri dönüyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin dizisiyle ünlenen ve geçtiğimiz haftalarda da Türk vatandaşlığına geçen güzel oyuncu Jessica May bomba bir dizi teklifi aldı.

Üsküp Haber'den Sadık Şimşek'in iddiasına göre; TRT1 ekranlarında yeni bir dizi yayına girecek.

Balkan Ninnisi ismiyle yayınlanacak olan dizinin kadrosu belli oldu.

Dizinin kadrosunda çok sayıda ünlü isim yer alırken kadın başrol oyuncusu için ise teklif Jessica May'e gitti.

Jessica May kabul ederse Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te çekilecek olan Balkan Ninnisi dizisinde başrol oyuncusu olacak.

Öte yandan Televizyon gazetesinde de söz konusu diziyle ilgili bazı bilgilere yer verildi:

Balkan Ninnisi olarak ilk başlarda ifade edilen bu yeni dizide önemli oyuncular bir araya geldi… Erdal Özyağcılar da 2009 yılında final yapan Elveda Rumeli dizisinden yıllar sonra benzer bir projenin başrolü oldu.

Jessica May’ın de bu dizinin kadın başrolü olarak düşünüldüğü ortaya çıktı. Ünlü oyuncuya böyle bir rol çok yakışacaktır ve hayranları da bu gelişmeden memnun. Jessica May’ın teklife ne yanıt verdiği henüz bilinmiyor ama dizinin hazırlıkları da son aşamaya geldi…

Kadrosunda; Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt gibi isimlerin de bulunduğu yeni dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Çekimleri Makedonya’da yapılacak dizinin ekibi bir süredir bu ülkede mekan seçimleri yapıyordu. Üsküp’te konaklayacak olan dizinin ekibi Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde kaybedilen Balkan topraklarındaki geçmişin hatıralarını yeniden diriltmeye çaba harcayacak.