Yeni bir TV dizisi geliyor Trt1 de yine bir destan başlayacak.

Trt1 de yine bir destan başlayacak.

Yeni bir TV dizisi geliyor Trt1 de yine bir destan başlayacak.

Birbirinden başarılı projeleri ile izleyiciyi kendine hapseden TRT1 ekranlarında yeni bir destan yazılacak bu destanın adı ise "Akkız Destanı" olacaktı ancak değiştirme kararı alındı ve şuan için tam isim maalesef bilinmemekte. 9 yy. geçecek olan hikaye tıpkı kardeş projeleri gibi bir dönem dizisi niteliğinde.

Dönem dizisi projeleri dendiğinde ise sektörde akıla gelen ilk isim Bozdağ Fİlm. Bilindiği üzere Bozkır Arslanı Celaleddin, Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman gibi başarılı ve bol reytingli projelere imza atan yapım şirketi yine bu ölçüde iddia ile gelmeye hazırlanıyor. 

 Destanı'nın konusuna bakacak olursak, Türklerin İslamiyeti kabulünden önceki dönemde yaşanan bir hikayeyi anlatıyor olacak. Peki bu destana başrol kim olacak? tam 3 sezon boyunca Atv ekranlarında fırtına niteliğinde esen Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin tercih listesinin başında geliyor. Başarılı, güzel ve genç oyuncunun binicilik dersleri almış olması, Mardinde yapılan çekimlerden dolayı dönem dizisine kolaylıkla uyum sağlayabileceği başlıca düşünceler arasında. Erkek başrol ise kim olacağı maalesef bilinmiyor

Akın Akınözü gibi başarılı bir oyuncu ile 3 sezon geçiren ancak bir takım sorunlardan dolayı arkadaşlıkları son bulan iki başarılı oyuncunun tekrar bir araya gelmesi mümkün gibi durmuyor.

Ayrıca Ebru Şahin'in evlilik hazırlığı yaptığı ünlü basketbol oyuncusu Cedi Osman'ın da seyirci tarafından çok yakıştırılan ve gerçek hayatta da aşk yaşamaları istenen Şahin ve Akınözü'nün tekrar aynı projede olmasından pek hoşnut olmayacağı kanatindeyim ki nitekim Osman nice twwetleri görüp, kıskançlıktan dolayı tweet'leri atan kişileride kah engellediği kah şikayet ettiği de alınan duyumlar arasındadır. Ne kadar doğrudur bilinmez ama prosfesyonel olmak maalesef bazen bazı şeyleri kabul etmek ya da göz ardı etmek zorunda herkesi bırakabiliyor. Dileyelim de Ebru Şahin'in karşısındaki partneri anlayışlı, saygılı ve başarılı bir oyuncu olsun, kimse üzülmesin. Hep birlikte bekleyip, göreceğiz.