Yasak Elma dizisinin yeni rakibi belli oldu! Kalp Yarası dün akşam dağıldı

Pazartesi akşamı Yasak Elma ve Kalp Yarası arasındaki çekişme sona erdi. İkilinin arasındaki kapışmayı bozan ise yeni dizi oldu. İlk bölümüyle büyük ses getiren dizi, artık Yasak Elma'nın yeni rakibi olacak. Kalp Yarası ise büyük tedirginlik yaşayacak.

Yasak Elma dizisinin yeni rakibi belli oldu! Kalp Yarası dün akşam dağıldı

Pazartesi akşamının dizileri Kalp Yarası ve Yasak Elma arasındaki çekişme bozuldu. Dün akşamın reyting sonuçları yayınlandı ve Kalp Yarası'ndaki büyük düşüş herkesi şok etti. Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'un etkisiyle, dizinin izleyicisi artık Show TV'ye kaydı. Böylece Pazartesi akşamının en çok konuşulacak iki dizinin Yasak Elma ve Üç Kuruş olacağı anlaşıldı.

YASAK ELMA'NIN BİRİNCİ RAKİBİ ÜÇ KURUŞ OLDU

Yasak Elma, dün akşam tüm kategorilerin en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Bu başarı son haftalarda artık sıradan hale geldi. Ekip senaryoyu daha da gerilim ve temposu yüksek şekilde yazınca izleyici de diziden ayrılmadı. Özellikle Yıldız'ın ihanete uğradığını öğrenmesiyle birlikte yaptıkları çok konuşuldu. Bu hafta yaşanan en büyük değişim Kalp Yarası'nda oldu. Dizi, Üç Kuruş'la birlikte çok kötü sonuçlar aldı.

065806463ffdbca54e6153bf3d8c69a4-640x360.jpg

KALP YARASI VE YASAK ELMA KAPIŞMASINDA YERLER DEĞİŞTİ

Üç Kuruş total grupta ikinci sırayı alırken, AB grubunda dördüncü ve ABC1 grubunda üçüncü sırayı aldı. Böylece Yasak Elma'nın en güçlü rakibi olmayı başardı. Önceden Kalp Yarası ve Yasak Elma arasında gördüğümüz çekişmeyi şimdi Üç Kuruş ve Yasak Elma arasında göreceğiz. Ancak bu kez izleyici kitlesi arasında ciddi bir fark var. Yasak Elma ve Üç Kuruş birbirinden izleyici çalabilecek mi önümüzdeki haftalarda daha net şekilde bu sorunun cevabını bulabileceğiz. Ancak ATV'nin oturup düşünmesi gerekiyor. Bu başarısızlık sürerse, dizinin gün değişikliği ve hatta finali bile mümkün olabilir.