Yasak Elma dizisinden bir veda haberi daha

FOX'un beş sezondur izleyiciyle buluşan fenomen dizisi Yasak Elma'da flaş bir ayrılık daha yaşanıyor. Ünlü oyuncu, pazartesi akşamlarına damga vuran diziye veda edecek. İşte o isim

Yasak Elma dizisinden bir veda haberi daha

FOX ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da flaş bir ayrılık gerçekleşti. Medyapım’ın FOX için çektiği fenomen dizi Yasak Elma, yine bol entrikalı bir sezon geçiriyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizide yeni sezonda diziye Bekir Aksoy, Ece Özdikici ve Kenan Acar katılmıştı. Ece Özdikici’nin dizideki hikâyesi bitti demeden bir ayrılık daha olacak.

KUMRU'NUN SEVGİLİSİNİ OYNAMIŞTI


tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; diziye bu sezon Kumru’nun partneri Altay olarak olarak giren Kenan Acar, diziden ayrılıyor. Ender’in adamı olduğu ortaya çıkan Altay’ın oyunları tek tek bozuluyor. Kumru, Altay’ı fena halde sıkıştırıyor. Öte yandan Doğan’la (Murat Aygen), Yıldız’ın (Eda Ece) arasını bozmaya çalışan Ender’in (Şevval Sam) kurduğu entrika planı bozuluyor. Yıldız, Ender’den kardeşinden de yardım alarak fena halde intikam alıyor.

Yerelingundemi.com