Yargı'da Engin hem Ceylin'i hem Yekta'yı tek hamleyle yaktı!

Yargı dizisinin son bölümünde olay üstüne olay yaşandı. İnci'nin katili Engin, hapse girerken alacağı intikamlar bitmek bilmedi. Engin, teyzesini çağırıp avukatı yaptıktan sonra hem Yekta'ya hem Ceylin'e unutamayacağı bir hamleyle karşılık verdi.

Yargı'da Engin hem Ceylin'i hem Yekta'yı tek hamleyle yaktı!

Ay Yapım imzalı Kanal D dizisi Yargı, yeni bölümüyle izleyiciyle dün akşam buluştu. Son bölümde birçok düğüm çözüldü ve Engin'in etkisi diziye damga vurdu. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı dizide, işler o kadar karıştı ki bu saatten sonra işleyişin nasıl olacağı çok merak edildi.

10. bölümle izleyici karşısına çıkan dizide, Engin geceye damgasını vuran isim oldu. Hapse girmesiyle birlikte intikam sürecini başlatan Engin, Ceylin, Ilgaz, Metin, Yekta, Çınar, Eren gibi birçok ismi bir kağıda yazarak adeta oyun oynadı. İlk olarak Ceylin ve Yekta'ya gözünü çeviren Engin, babasının diplomasının sahte olduğunu ortaya çıkardı.

YEKTA'NIN DİPLOMASI SAHTE ÇIKTI

Hukuk cephesinde çok bilinen ve alanında başarılı olan Yekta'nın diplomasının sahte olduğunu ise Engin'in teyzesi açıkladı. Yekta ve kardeşini yemeğe çağıran teyze, aileyi sarsan bombayı masaya koydu.

CEYLİN VE ILGAZ ARASINDAKİ İPLER KOPTU

Engin'in intikamı burada da bitmedi. Ceylin ile Engin arasındaki diyaloğu Ilgaz'a yollayan Engin, savcının bütün güvenini yerle bir etti. Ses kaydında Ceylin'in Ilgaz için "Hıyar" ifadelerini kullanması büyük hayal kırıklığı olurken, ikili arasındaki tüm güven duygusu da yıkıldı. Engin hapiste olmasına rağmen, orada olmasına neden olan herkesi tek tek avlamaya başladı.

EREN KOMİSERİN KIZI MI VAR?

Öte yandan Eren üzerine de bir oyun oynandı. Bir genç kız hırsızlık yaparken yakalandı ve ifadesi alınacağı zaman Eren'i görmek istedi. Eren komiser ise kızı tanımadı ama Özge isminde birinin kızı olduğu ortaya çıktı. Ardından Eren masasında, "O senin kızın" notunu buldu. Bu hamlenin de Engin'den geldiği şüphesi de oluştu.