Yargı ve Teşkilat korkusu, Uzak Şehrin Masalı'nın ayağını kaydırdı!

Pazar akşamında televizyona damga vuran Teşkilat ve Yargı dizilerine karşı iyi bir başarı elde edemeyen Uzak Şehrin Masalı, bu sert mücadelede güçsüz kalınca kaçınılmaz son geldi ve dizinin günü değişti. İşte dizinin yeni günü!

Yargı ve Teşkilat korkusu, Uzak Şehrin Masalı'nın ayağını kaydırdı!

Pazar akşamı ekranlara gelen TRT1'in Teşkilat'ı ve Kanal D'nin Yargı'sı FOX'un ayağını kaydırdı. Kanalın yeni yayınlamaya başladığı Uzak Şehrin Masalı dizisi iki dizi arasında kendisine şans bulamadı. Özellikle Yargı'nın yayına girmesiyle birlikte izleyici adeta TRT1 ve Kanal D'ye kilitlendi. Böylece herkes FOX'un yolunu unuttu.

PAZAR REKABETİ UZAK ŞEHRİN MASALI'NI DEVRE DIŞI BIRAKTI

FOX'un bu düşük reytingler karşısında hareketsiz kalması imkansız olunca dizinin günü değişti. Henüz 3 bölümle ekrana gelen dizide reytingler çok düşük geldi ve Pazar günü rekabetiyle başa çıkamayacağı anlaşılan Uzak Şehrin Masalı artık Perşembe günü ekrana gelecek.

PAZAR GÜNÜNDEN PERŞEMBE REKABETİNE GİDECEK

Dizi beşinci bölümde ekrana veda edecek. Bu ilginç değişiklik karşısında akıllara son bir deneme yapacakları geldi. Kanal yönetimi, diziyi bir de Perşembe gününde deneyerek sonuçlarına göre hareket edebilir. Reytingler yüksek gelirse bir ihtimal dizi final de yapmayabilir. Ama Perşembe akşamında da yeni dizinin çok şansı yok gibi. Çünkü Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar o akşam yayınlanıyor. Böyle devam ederse, dizi kendisine ekranlarda yer bulamayacak ve ekranlardan ilk 5 bölümde silinerek, Türk dizi tarihinin çöplüğünde yerini alacak.

BU KEZ CAMDAKİ KIZ İLE BARBAROSLAR'A TUTULACAKLAR

FOX kanalı bu değişiklikle birlikte yağmurdan kaçarken doluya tutulma hesabı gibi, Teşkilat ve Yargı'dan kaçarken, Camdaki Kız ve Barbaroslar'a tutulabilir.