Yargı son sahnesiyle herkesi şok etti! İzleyici bunu hiç beklemiyordu

Ay Yapım imzalı Kanal D dizisi Yargı, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümü her zamanki gibi gerilim dolu geçerken, son sahne geceye damgasını vurdu.

Yargı son sahnesiyle herkesi şok etti! İzleyici bunu hiç beklemiyordu

Ay Yapım imzalı Kanal D dizisi Yargı'da dün gece büyük gerilimler yaşandı. Dizide Savcı Pars, avukat Ceylin hakkında soruşturma açmak istedi ve bunu da başardı. Her şey Ilgaz'ın ifadesine kalırken, mesleği gereği yalan söylemeyeceğini belirten Ilgaz, bambaşka bir yola başvurarak Ceylin'i kurtardı.

YARGI'DA BEKLENMEDİK HAMLE

Pars odasında Ceylin ve Ilgaz'ı çağırdı. Bakanlıktan izin alınan soruşturmayla birlikte Pars, Ceylin'in diş fırçalarını çalıp çalmadığını öğrenmek istedi. Ilgaz'ın hiçbir şekilde yalan söylemeyeceğini bilen Pars, böyle bir hamleyi bilerek yaptı ama karşısına beklemediği bir şey çıktı.

1.png

İZLEYİCİ BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Ilgaz yalan söylememek için Ceylin ile evlendi. İzleyici bu sahnede büyük şok yaşadı. Çünkü ikilinin evleneceğine dair hiçbir ipucu verilmemişti. Ilgaz böylece yalan söylememiş oldu ve soruşturmadan çekilmek istediğini söyledi.

2.png

PARS VE NEVA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYACAK

Pars, bunun mümkün olmadığını söylerken, Ceylin çantasından evlilik cüzdanını çıkarıp masanın üzerine koydu ve o sırada Ilgaz da "Ceylin hanım... Eşim olur kendisi" ifadelerini kullandı. Bu hamle ikiliyi kurtarmaya yetecek ancak Pars ve Neva büyük hayal kırıklığı yaşayacak. Çünkü Neva Ilgaz'a, Pars da Ceylin'e aşık.