Yargı dizisi o sahneyle geceye damga vurdu! Herkesin ağzı şaşkınlıktan açık kaldı

Kanal D ekranlarında Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde oynadığı Yargı dizisi, dün geceye damga vurdu. Dizinin ikinci bölümünde, Ceylin'in ölen kardeşinin, Ilgaz'ın babasıyla fotoğrafı ortaya çıktı.

Yargı dizisi o sahneyle geceye damga vurdu! Herkesin ağzı şaşkınlıktan açık kaldı

Ay Yapım'ın yeni dizisi Yargı, her Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dün akşam da ikinci bölümüyle ekranlara gelen dizi, geceye damgasını vurdu. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki dizide, Ceylin'in kardeşi İnci şüpheli şekilde ölmüştü. Bir çöpteki bavulda bulunan İnci'nin aslında bambaşka bir hayata sahip olduğu anlaşıldı.

İnci'nin ablası avukat Ceylin, cinayeti aydınlatmak için çabalıyor. Şu anda şüpheliler listesinde Savcı Ilgaz'ın kardeşi ve babası var. Üstelik Ceylin'in eniştesi, yeğeni, balıkçı ve daha birçok isim şüpheliler arasında bulunuyor. Haliyle izleyici de büyük bir şok yaşadı.

METİN, İNCİ'Yİ TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

Son bölümde Ilgaz'ın emniyet amiri babası Metin, İnci'nin cinayeti için sorguya çekildi. Kendisine İnci'nin fotoğrafı gösterildi ve tanıyıp tanımadığı soruldu. Metin, İnci'yi hiç görmediğini söyledi.

CEYLİN, İNCİ İLE METİN'İN FOTOĞRAFINI BULDU

Bu sıralarda Ceylin ile Ilgaz, İnci'nin ortaya çıkan arabasında delil arıyordu ve Ceylin, arabada birçok fotoğraf buldu. İşte dizinin en vurucu kısmı da bu oldu. Fotoğraflardan birinde İnci ile Metin'in çok yakın bir şekilde fotoğrafları vardı. Bu fotoğrafla birlikte herkes büyük bir şok yaşadı. Sosyal medyada sahne gündem oldu ve herkesi çok etkiledi.

1.jpg

ŞÜPHELİLER BİTMEK BİLMİYOR

Bu olayların yanında nezarethanede tutulan Ilgaz'ın kardeşi Çınar, cinayette bir numaralı zanlı olarak bulunuyor. Ilgaz ise kardeşinin bir işe karışmadığını düşünüyor. Fakat Çınar'a nezarethanede yemek geldiği sırada bir peçeteye yazılmış not da geldi. Çınar da bu notu yırtıp attı. Gelen notta böyle devam etmesi gerektiği yazıyordu. Öte yandan caddedeki bir balıkçıda İnci'nin fotoğrafları vardı ve polisin yaklaştığını gören balıkçı İnci'nin fotoğraflarını hızla telefonundan sildi. Türk dizi tarihinde bu kadar yumak olmuş bir cinayet görülmezken, dizi şimdiden kalitesini ortaya koydu.