Yalancı dizisi kiminle başlıyor dersiniz.

İngiliz televizyonlarında fırtınalar estiren Liar dizisi Türk televizyonlarına uyarlanmak için gün sayıyor.

Yalancı dizisi kiminle başlıyor dersiniz.

Bu şahane yapım ekranların çok özlenen yüzlerinden biriyle de seyircinin kavuşmasını sağlayacak. 2017 yılında yayınlanan ve günümüzde yaşanan kimlik siyaseti, aile hayatı, düzenbazlıkları konu alan dram türünde harika bir yapım. Zengin ve bekar baba olan Andrew, çocuğunun sınıf öğretmeni Laura ile randevuya çıkar. Ertesi sabah uyandığında ise öğretmen tecavüze uğradığını iddia eder. Andrew şoka uğrar ve bunun asla böyle olmadığını savunur. Ancak Laura tecavüze uğradığını kanıtlamak adına sayısız mücadele verecek, bu mücadele esnasında da akıl almaz gerçekler ortaya çıkacaktır.

İşte bu inanılmaz konuya ve aksiyona sahip dizi Türk televizyonlarında yalancı olarak ekranlara gelecek ve başrol kadın oyuncu olarak çok özlenen Burçin Terzioğlu ekranlara geliyor olacak.

Partneri olarak Salih Bademci'yi izleyeceğimiz dizinin yönetmen koltuğunda Hekimoğlu dizisinin başarılı yönetmeni Hülya Gezer oturuyor olacak.  Show Tv de yayın hayatına başlayacak olan dizini set günü 1 Ağustos olarak belirlendi bile... Kendilerine bol bol şanslar dileriz.