Uzak Şehrin Masalı kendinden çok söz ettirecek!

Çok fazla dizinin vedasıyla bilinen Fox Tv, biten dizileri yerini gözde projelerle doldurmaya yemin etmiş gibi.

Uzak Şehrin Masalı kendinden çok söz ettirecek!

Sadece dizi olsa iddialı programlarıyla da adeta rakip kanallara ben de buradayım der gibi... Gücüne güç katmak adına da Uzak Şehrin Masalı isimli proje seyirciyi daha da heyecanladırıyor. Başrolleri ise öyle iki isim ki izlemelere doyamayacağız. Aslıhan Güner & Timur Acar ikilisini başrol olarak ekranlarda izleyeceğiz. Kuzey Yıldızı İlk aşk projesinin bitmesiyle kızıl saçlarından vazgeçip kendi doğallığına dönen oyuncu bakalım bu sefer nasılbir karakteri canlandırıyor olacak.

Timur Acar ise daha çok komedi dizilerinde kendisini izlemiş dahi olsak Söz dizisinde canlandırmış olduğu Derman karakteri ile adeta ben kötü adam rolleri için de yaratılmışım dedi ve yeteneklerini bir kere daha göstermiş oldu.

Böyle çok yönlü oyunculara sahip olmak aslında ülkemiz adına ne kadar önemli bir şans... Alınan duyumlara göre Timur Acar, Uzak Şehrin Masalı isimli projede de yine kötü adam rolünde olacakmış.

Şuan için diğer kadro ve konusunun belli olmadığı proje Can Sinan tarafından kaleme alınıyor olacak. Bakalım bizleri neler bekleyecek. Sadece şu ipucuyu belki vermek gerekirse, Dizinin bazı bölümleri Kars'ta çekilecek inanılmaz tarihi doku ve doğa manzaraları bizi bekliyor olacak belli ki.... 

Bol şanslar dileriz.