Uyanış Büyük Selçuklu yön değiştiriyor.

Uyanış Büyük Selçuklu yön değiştiriyor.

Uyanış Büyük Selçuklu yön değiştiriyor.

TRT1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu reytignlerde rakip tanımıyor. Milyonlarca insanın ekrana kitlenip kalması kendilerine inanılmaz bir başarı getirmiş durumda.

Büyük Selçukludaki Melikşah döneminde yaşanan olayları aktaran dizi ilk sezonu tamamlarken dudakları uçuklatan bir sürpriz ile çıktı seyircilerin karşsına. Dizideki Nizâmülmülk rolüyle 2. sezonda devam edecek tek oyuncunun Mehmet Özgür olduğu da ortaya çıkmıştır.

Buğra Gülsoy, Hatice Şendil Sağyaşar gibi başarılı oyuncularla izlediğimiz hikaye geçmişe doğru gideceğinden bu oyuncularla yollar ayrılmış oldu.

Totalde dört sezon süreceği planlanan dizinin ikinci sezonunda Melikşah'ın babası Alparslan dönemi işlenecek. Peki dizide bambaşka yüzleri izlerken Sultan Alparslan'ı kim canlandıracak?

Bu şanslı oyuncu Barış Arduç oluyor.

Genellikle romantik komedi türlerinde izlediğimiz Barış Arduç'u böyle bir dönem dizisinde görmek hayranlarını çok mutlu edecek. Kendisi rolü için binicilik dersleri almaya başladı bile... Eylül ayında çekimlere ve yeni sezona başlayacak olan dizinin kadrosu merakla bekleniyor. Bakalım, bekleyip göreceğiz.