Üç Kuruş'tan yeni tanıtım! Heyecan bu fragmanla daha da katlandı

Bir Roman mahallesinde geçen Üç Kuruş dizisinde yeni fragman yayınlandı. Dizinin üçüncü fragmanı büyük etki yarattı. Kartal ve Efe'nin ilişkisini nasıl olacak? İkili düşman mı olacak yoksa yol arkadaşına mı dönüşecek? İşte son fragman ve yaşanacaklar!

Üç Kuruş'tan yeni tanıtım! Heyecan bu fragmanla daha da katlandı

Bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı mahallesinde suç örgütü lideri Kartal ile komiser Efe arasındaki olaylara dikkat çekilen Üç Kuruş, yayınlanan fragmanlarıyla büyük etki yarattı. 3. fragman sonunda yayınlandı ve izleyici çok büyük heyecan duymaya başladı.

EFE, KARTAL'DAN BABASINI KATİLİNİ İSTİYOR

Seri katil İrfan'ın cinayetiyle başlayan dizide, katil İrfan cesedin üzerine 3 kuruş atıyor ve dizinin adı da buradan geliyor. İşte cinayet sonrasında Kartal ile Efe ilişkisini bambaşka bir yöne evrilecek. Son fragmanda da bunun izlerini görüyoruz. Kartal'ı yakalamaya gelen Efe, şimdi Kartal'la irtibat kurdu ve İrfan'ın peşinde olduğunu söyledi. Kartal'dan İrfan'ı isteyen Efe, Kartal'dan olumlu bir yanıt alamayacak.

EFE, KOMİSERLİĞİ BIRAKACAK MI?

Efe, babasının katilini aramak için Kartal'ın yoluna her zaman çıkmaya devam edecek. Son bölümde anlaşıldığına göre Efe, polis olarak diziye başlayacak ama katili bulmak için görevini bırakacak ve babasının peşine düşecek.

İŞTE YENİ BÖLÜM FRAGMANI:

3. fragmanla birlikte artık büyük bir merak başladı. Dizi her Pazartesi artık yayında olacak ve ilk bölüm de 1 Kasım gününde başlayacak. İşte dizinin son fragmanı: