Üç Kuruş'tan rakiplerini korkutacak fragman! İşler baştan sona değişiyor

Show TV'nin Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi, ilk bölümüyle büyük beğeni alırken ikinci bölüm fragmanı da geldi. Fragmanı izleyen seyirci, Pazartesi günü için şimdiden büyük heyecan duymaya başladı.

Üç Kuruş'tan rakiplerini korkutacak fragman! İşler baştan sona değişiyor

Ay Yapım imzalı Show TV dizisi Üç Kuruş, ilk bölümüyle büyük beğeni aldı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un ön planda olduğu dizide çok usta oyuncular da yer alıyor. Bu kadronun yanında bir de Zafer Algöz dahil oldu. Pazartesi akşamının tüm denklemlerini bozan dizi, artık gözünü birinciliğe dikmiş durumda.

EFE VE KARTAL, İRFAN'A KARŞI BİRLİK OLACAK

Yasak Elma ve Kalp Yarası arasındaki çekişmeyi tamamen değiştiren Üç Kuruş, FOX'un dizisinin karşısına çıkmayı başardı. İzleyiciden büyük beğeni alma şansını yakalayan yeni dizi, yeni bölümüyle daha da çok ses getirecek. İlk bölümde Kartal ve Efe arasındaki çekişme çok net görüldü. Ancak ikili, bir seri katil olan İrfan için bir hareket etmeye başlayacak.

3 KURUŞUN SEMBOL OLDUĞUNU ANLAYACAKLAR

Efe, polisliği bırakarak Kartal ile İrfan'ın peşine düşecek. Şimdilik 3 kuruşun, seri katilin bıraktığı bir mesaj olduğunu bilmiyorlar. Ancak Efe bu durumdan şüphelenecek ve 3 kuruşun bir simge olduğunu anlayacak.

ZAFER ALGÖZ VE YENİ BÖLÜM BÜYÜK ETKİ YARATACAK

Yeni bölümde Efe, Kartal'ın karşısında değil yanında yer alacak. İrfan'ın bu cinayetleri neden işlediğini ve Kartal'a karşı neden bir şey yapmadığı bu bölümde izleyiciye yavaş yavaş çıtlatılabilir. Hem Zafer Algöz etkisi, hem de yeni bölüm fragmanının çok yüksek tempolu oluşuyla Üç Kuruş, Pazartesi akşamı sadece ikinciliği değil Yasak Elma'nın yerini istemeye başladı. Bu şekilde giderse ve hikaye izleyicide karşılık bulursa birincilik çok da uzak olmayacak.

İşte Üç Kuruş'un ikinci bölüm fragmanı: