Üç Kuruş'tan efsane fragman! Yeni kurban Konyalı mı olacak?

Show TV ekranlarında ilk bölümüyle büyük beğeni alan ve tüm dengeleri değiştiren Üç Kuruş, yeni fragmanını yayınladı. Yayınlanan fragmanda İrfan'ın yeni kurbanının peşine düştüğü görülürken, Konyalı'nın yeni kurban olup olmadığı merak edildi.

Üç Kuruş'tan efsane fragman! Yeni kurban Konyalı mı olacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Ay Yapım imzalı Üç Kuruş, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Yasak Elma ve Kalp Yarası denklemini bozan Üç Kuruş, direkt olarak Pazartesi akşamının birincisi Yasak Elma'nın karşısına dikildi. Ünlü diziden yine çok konuşulacak bir fragman da geldi.

zzo.png

YENİ FRAGMANDA ZAFER ALGÖZ GÖZÜKTÜ

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Zafer Algöz gibi birçok usta oyuncunun yer aldığı Üç Kuruş, ikinci bölüm fragmanını da yayına sürdü. Yeni bölümde daha büyük olayların döneceği şimdiden anlaşıldı. Algöz'ün hayat verdiği Nezih, ilk kez yeni fragmanda kendisini gösterdi.

dfdv.png

İRFAN, KONYALI'NIN PEŞİNE Mİ DÜŞTÜ?

Katil İrfan'ın da yeni bir kurbanın peşinde olduğu anlaşıldı. Fragmanda, Konyalı'nın bulunduğu odanın elektrikleri bir bir kesilirken, ardından İrfan'ın fotoğraf makinesinden bir fotoğrafın çıktığı görülüyor. Yeni bölümde Konyalı'ya bir şey olup olmayacağı merak edilirken, Efe ve Kartal da İrfan'ın ensesinde olacak. Efe, seri katil İrfan'ın durmayacağını ve yeni kurbanların peşinde olacağını düşünüyor. Fragmandan anlaşıldığına göre, İrfan daha birçok kişinin üstüne 3 kuruş atacak ve atölyesinin arkasındaki gizli odanın duvarındaki kurbanları bir bir avlayacak.